Canon RC-IP100 PTZ kontroller

Canon

Varenr.
138178
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 24 500
Canon RC-IP100 PTZ kontroller

Med Canon RC-IP100 PTZ kontrolleren kan du enkelt panorere, vippe og zoome. Den har en flerfunksjonell joystick og en intuitiv berøringsskjerm for enkel kontroll over opptil 100 kameraer via IP-tilkobling.

7-tommers berøringsskjerm
For enkelt å bytte mellom opptil 100 kameraer og innstillinger
Joystick med flere funksjoner
Nøyaktig justering av kamerabevegelser
Profesjonell zoomknapp
For jevne og presise vidvinkel-til-telefotojusteringer
Egendefinerbare kontroller
Knapper som kan tilordnes av brukeren og tilpassbar kontrollknapp
Fleksible tilkoblingsmuligheter
Integrasjon med serie- og LAN-tilkobling
Koble til og kontroller enkelt og presist
Ta kontroll over dine eksterne kameraer med denne robuste og kompakte maskinvarekontrolleren, som er utformet for å styre opptil 100 PTZ-enheter via IP-tilkobling, seriell tilkobling eller begge deler. Med en flerfunksjonell joystick og en intuitiv berøringsskjerm kan du gjøre raske og presise justeringer i sanntid.

Fjernstyr opptil 100 kameraer
Med RC-IP100 er det enkelt å ha et oppsett med flere kameraer via IP-tilkobling. Du får også kontroll over opptil 100 PTZ-enheter med bare én operatør og LAN-kabel, noe som gjør fjernproduksjon utrolig effektiv.

Enkel administrasjon og justering
Med en intuitiv 7-tommers (17,8 cm) berøringsskjerm er det enkelt å bytte mellom kameraer i tillegg til å betjene fokusinnstillinger, hvitbalanse, lukkerhastighet og mye mer raskt.

Perfekt presisjon med en flerfunksjonell joystick
Med en flerfunksjonell joystick er det mulig å justere kamerabevegelser og -innstillinger nøyaktig, mens et kontrollgrep på toppen av joysticken gir mulighet for kontroll av zoom, fokus og iris.

Nøyaktig zoom for det perfekte bildet
En profesjonell zoomknapp gir jevne og presise vidvinkel-til-telefotojusteringer og lar deg zoome med samme kontroll som på profesjonelle videokameraer.

Tilordne og finpuss med egendefinerte kontroller
Med to tilordningsknapper i tillegg til to dedikerte funksjonsknapper og en tilpassbar kontrollknapp på joysticken kan brukeren optimalisere oppsettet for en rekke ulike opptakssituasjoner.

Administrer opptil 100 lagrede posisjoner
Velg opptil 100 forhåndsinnstilte vinkler per kamera ved hjelp av berøringsskjermen på 7 tommer, og bruk sporingsfunksjonen til å ta opp opptil ti ulike bevegelser (panorering, vipping, zooming) som kan gjengis med ett knappetrykk.

Fleksible tilkoblingsmuligheter
Utstyrt med integrasjon for serie- og LAN-tilkobling er kontroll over IP-baserte PTZ-kameraer enklere og mer intuitivt, noe som gir deg større frihet til å kontrollere oppsettet.

EAN
4549292193442

Relaterte varer