1300085 Countryman TP 85 DI boks (1).jpg

Countryman TP 85 - DI boks

Varenr.
1300085
Lager
På lager
Pris
kr 1 748
Countryman TP 85 - DI boks
Ved bruk av instrumentinngangen på DT85 vil du få en helt ufarget transformasjon til et balansert signal. Countryman bruker nemlig samme teknologi i inngangstrinnet som man gjør i mikrofonforsterkere til rørmikrofoner (klasse A), dette fører til at man blant annet eliminerer crossover-forvregning. På grunn av den ekstremt høye inngangsmotstanden vil man alltid få et rent og riktig signal også fra svake instrumentmikrofoner.
Ved å sette bryteren til "SPEAKER" har man mulighet til å hente signal rett fra høyttalerutgangen for eksempel fra en gitarforsterker, og kjøre det rett i mikseren, en unik mulighet til å få akkurat den lyden man ønsker fra en gitarforsterker hvis man ikke ønsker/kan bruke mikrofon.
Det hjelper lite om en D.I. boks er bra hvis den går lett i stykker. For at man skal kunne stole på Countryman DT85 er både interiør og eksteriør bygget for å tåle ekstreme påkjenninger. Tykke vegger uten skjøter eller lokk beskytter godt mot ytre påkjenninger som støt og slag, og elektronikken er støpt inn i en hel epoksyblokk for å tåle vibrasjoner som oppstår under transport (særlig på norske veier). Elektronisk er boksen også meget godt beskyttet, er uhellet ute kan inngangskretsen tåle 220 Volt i timevis og opp til 20.000 Volt spenningstopper

Relaterte varer

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*