1213500 Aerodrums Air drumming percussion instrument med kabel.jpg

Aerodrums Percussion Instrument m/kabel - Perkusjon

Varenr.
1213500
Lager
På lager
Pris
kr 1 686
Aerodrums Percussion Instrument m/kabel - Perkusjon

Autentisk Trommelyd
Aerodrums bruker en delmengde av et Natural Drum Kit samplingbibliotek, så lydene har høy kvalitet og er uttrykksfulle. Aerodrums støtter 16 nivåer av åpenhet for Hi-Hats og bruker så mange som 58 forskjellige lydsamplinger for ethvert åpenhetsnivå, per hånd. Aerodrums bruker også forskjellige samplinger for dominant og ikke-dominant hånd.

Du kan lede Aerodrums til din egen sampling-samling, og du kan også sende MIDI-noter mens du spiller trommer, slik at du kan utløse enhver MIDI-kompatibel sampler eller VST, samt gjøre opptak direkte til din favoritt DAW.

Hvordan Fungerer Aerodrums?
Trommestikkene til Aerodrums er utstyrt med reflekterende tupper, og du fester elastiske reflektorer til føttene dine. Et skarpt lys skinner på deg mens et høyhastighetskamera sporer bevegelsene til disse markørene og avgjør utløserne.

Du kan bruke de forhåndsinnstilte settene, eller bruke dine egne samplinger og konfigurere oppsettet ved å slå i luften ved hver ønskede plassering. Fordi lyset som brukes er ganske skarpt så har vi inkludert papirsolbriller slik at du kan spille med mer komfort - men du kan også bruke dine egne! Etter en stund trenger du sannsynligvis ikke å se på skjermen,og lyset vi ikke ha så mye å si da.

Spilleopplevelse
De fleste trommeslagere kan spille Aerodrums med den samme finessen og farten som de spiller med på vanlige sett. Det fins noen teknikker som spillere utvikler, som for eksempel å la enden av trommestikken kolliderer med håndflaten for å gi en opplevelse som ligner på normale trommer, hvis det er det du er vant til.

Aerodrums-systemet kan effektivt måle hastigheten på føttene og trommestikkene dine, hvilket gjør alt fra myke toner til de tyngste beats mulig. Hele utvalget av MIDI notehastigheter og kontinuerlig kontroller-data brukes. I motsetning til elektriske trommer så kan Aerodrums også forstå hvilken hånd du bruker for å treffe med og utløse forskjellige samplinger som matcher.

Krav
Windows- eller Mac-datamaskin fra 2009 eller senere. Aerodrums er kompatibel med Windows Vista, 7, 8 og 10, og Mac OS X 10.6 og nyere.
Sony Playstation 3 Eye-kamera (inkludert)
Engangs internett-tilgang for å laste ned programvaren og samplinger (873 MB for Windows pc, 898 MB for Mac).
Merknader
Kan ikke brukes til å spille trommer ute i dagslys
Aerodrums bruker et lys som kan virke svært skarpt i miljøer med lav belysning

EAN
5060371280000

Relaterte varer

Yamaha F370TBS Folk Tobacco-brown-sunburst - Akustisk gitar
Rabatt %
-5%
kr 2 709 kr 2 573
Keyboard pakke
kr 3 564 kr 3 030
Alesis Surge Mesh - Digitalt trommesett (OUTLET VARE)
Rabatt %
-11%
kr 6 750 kr 5 999
Gretsch Blue Silver Duco shell set Catalina Birch Limited-
Rabatt %
-20%
kr 11 000 kr 8 799
Yamaha F310II Natur - Akustisk gitar
Rabatt %
-20%
kr 2 406 kr 1 925
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*