-11%
074081R32 FR-1XBBK.png

FR-8X BK (DEMOVARE) Roland Trekkspill tangent

Varenr.
074081R32
Lager
På lager
Pris
kr 49 999
Før
kr 56 353
Rabatt
kr 6 354

FR-8X BK Roland Trekkspill tangent

Utstillingsmodell.
 


De som spiller sammen med andre og bruker transponering mye, kan lagre transpose-settingen i brukerprogrammet.


Flere profesjonelle variasjonsmuligheter i orkester - akkord seksjonen med valgbare akkord inversjoner som også kan settes til å skifte automatisk mens man spiller.  


Poly/mono og portamento time på synth og orkester lyder.


 Nye trommefunksjoner samt trommer og perk nå også mulig i free bass mode.


 Looperen blir et mye mer anvendelig verktøy, med lagring av loops som kan linkes til dine brukeprogram.


 Du vil også få med nye lyder – vårt eget «folkets favoritt» lydoppsett beregnet for den norske trekkspiller – kun hos Gjøvik Musikk.


FR-8x (Sort): V-Accordion


Den ultimate fusjon av teknologi og tradisjonMed den utrolige nye FR-8x har Roland fullendt synergien mellom det tradisjonelle trekkspillets spillbarhet og moderne digital kraft. Det nye V-Accordion flaggskipet er utviklet med hjelp fra noen av verdens beste trekkspillere, og er proppet med funksjoner og forbedringer – inklusivt et nydesignet pianotype keyboard– hvilket gir et hittil uprøvd uttrykk og allsidighet. Den innovative Dynamic Bellows Behaviour-teknologien gir en ekte belgrespons som på et akustisk trekkspill, mens den utvidede lydsamlingen, fire kraftige multieffekter, en innebygget looper og mye mer gir deg et utrolig instrument. FR-8x sammensmelter høyteknologi med den vante akustiske tradisjonen, og resultatet er en ny kreativ frihet for alle trekkspillere.  • Rolands aller beste trekkspill med pianosystem, med mange forbedringer etterspurt av profesjonelle trekkspillere

  • Nyutviklet Dynamic Bellows Behaviour-teknologi emulerer den naturlige belgrespons som på et akustisk trekkspill i alle registre

  • Enkel, innebygget batterilader via AC-adapter

  • En stor samling trekkspillyder fra hele verden, pluss 180 orkester- og perkusjonslyder og Virtual Tone Wheel orgler i verdensklasse

  • Fire kraftige multieffektprosessorer (MFX) med dedikert MFX for Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2 og Orchestra Chord-seksjoner

  • Helt nytt brukergrensesnitt med et stort og lettlest fargedisplay, intuitivt panel-layout og tre programmerbare brytere som kan velges med haken til håndfri kontroll av forskjellige funksjoner

  • 1400 bruker program-minner gjør det mulig å lagre dine egne brukeroppsett, slik at de passer til enhver spillesituasjon

  • Innebygget looper for å skape øyeblikkelig backing-akkompagnement mens du spiller

  • Opptak og lyd-avspilling via smart USB-minnepenn; USB host port for tilkobling til datamaskin

  • Leveres i rød og sort finish


Ekte akustisk respons med Dynamic Bellows Behaviour

Dynamic Bellows Behaviour-teknologien er nyutviklet spesifikt til FR-8x, og representerer et stort gjennombrudd for digitale trekkspill. I et akustisk trekkspill skapes lydene når rørbladene vibrerer i den luftstrømmen som genereres ved belgens bevegelse; Belgens motstand varieres hele tiden avhengig av hvor mange rørblader som velges, og hvor mange toner som spilles på én gang. I FR-8x justerer Dynamic Bellows Behaviour automatisk luftgjennomstrømmingen i belgene i sanntid, basert på det valgte register og antall toner som spilles, hvilket gir en nøyaktig gjengivelse av den velkjente og komfortable belgfornemmelsen du har på et akustisk trekkspill. Dynamic Bellows Behaviour kan helt enkelt skrus av for den som heller vil ha den belgfølelsen man finner på de tidligere V-Accordion.


Redesignet brukerflate med fargedisplay og intuitiv panel-layout

FR-8x har et helt nydesignet brukergrensesnitt som er kraftigere og enklere å betjene enn på tidligere modeller.  Et stort, innfelt fargedisplay gjør det enkelt å editere de forskjellige parametre mens det nye panel-layout leverer rask, intuitiv betjening via de mange dedikerte knappene og skruknottene. Tre helt nye programmerbare brytere som kan velges med haken gjør det mulig å kontrollere forskjellige funksjoner som f.eks å endre register, velge brukerprogram med mer uten å ta hendene bort fra tangenter og knapper.  I tillegg leverer de 1400 brukerprogrammene mer enn rikelig oppbevaring til dine egne innstillinger, og med rask innlesing i enhver situasjon.


Alt-i-étt betjening og innebygget batterilader

FR-8x er et helt igjennom selvforsynt instrument, komplett med et oppladbart innebygget batteri og innebygget stereo forsterkersystem. Batteriladingen gjøres meget enkelt ved å koble til den medfølgende batterieliminatoren direkte i ditt FR-8x, og du kan spille samtidig med at trekkspillet lades opp. Alle tilkoblinger er nå plassert direkte på instrumentet, inkludert MIDI, USB og audiojack slik at du kan koble til en ekstern forsterker eller opptakssystem.


Utvidet samling av lyder i verdensklasse

Utover en stor samling av autentiske trekkspill-lyder fra hele verden er FR-8x utstyrt med over 180 orkester- og perkusjonslyder som gir deg muligheten for å ta din musikk ut på en ny og ukjent reise. Inkludert er tradisjonelle instrumenter som blåse og strengeinstrumenter, samt elektriske og akustiske gitarer, kor, kirkeorgel, harpe, etniske lyder, synthesizere og flere komplette trommesett. Med Virtual Tone Wheel lydprosessoren kan du spille fantastiske orgel-lyder ved hjelp av Treble (øvre), Chord (nedre) og Bass (pedal)-seksjonene, og med harmonic bar controls kan du skreddersy dine orgel-lyder til enhver musikkstil. Det er fire interne minner (8 MB hver) til å laste inn nye lyder fra Rolands lydbibliotek.


Zoner, lag og trommer

Med FR-8x er flere lag og zone setupfunksjoner tilgjengelige enn noensinne før. Whole, Zone, High og Low er nå mulige på høyre-hånds keyboardet, hvilket gir deg muligheten for å spille opp til fire forskjellige lyder samtidig. Venstre-hånds keyboard har nå også muligheter for å inkludere layerfunksjoner. De programmerbare trommefunksjonene gjør at du kan spille perkusjonslyder manuelt med Bass og Chord-knappene.


Kraftige multieffekter og intern looper

Utforsk helt nye lydbilder med FR-8x’s fire uavhengige multieffektprocessorer (MFX) som gir dedikert prosessering til Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2 og Orchestra Chord-seksjonene. Hver prosessor har 84 forskjellige effekt-typer og gir en masse forbedringer alt fra det nyanserte til det dramatiske. Med den interne looperen kan du spille inn og legge på flere lag med lyder på stedet ved bruk av FR-8x’s enorme lydkatalog og skape imponerende backing-komp som du kan improvisere over.


USB sangavspilling, opptak med mer

Den smarte MP3/WAV-avspilleren gjør det mulig å spille og øve med til ferdiginnspilte sanger, og til å gi deg live backing via en USB-minnepenn. Du tilkobler enkelt USB-minepennen i frontpanelet for deretter enkelt å velge avspilling av sanger med dedikerte lett tilgjengelige kontrollknapper. Og med et trykk på en knapp kan din fremførelse spilles inn direkte til USB-minnepennen. Via USB host port på sidepanelet kan du kople til ditt FR-8x til din datamaskin og bruke den til dataoppbevaring, til brukerdefinerte V-Accordion lydinnstillinger og software oppdateringer som lett kan installeres.


 Vi leverer også  USB minnepinner med følgende "lyd" pakker mot et mindre tillegg


 1: Dallape register


2: Guitar og Brass sound expansion


3: Special Strings Sound expansion  


4: FR8X Special Accordions Sound exspansion


5: Alpine Sound Expansion


6: Orchestra Sound expansion


7: FR8X   Special piano og keyboards Sound


8: Balkan Sound expansion


9: FR8X Special Pad & Other Sound expansion


  Eller kunder kan laste de ned selv, helt  gratis fra  Roland sin nettsid
 

Relaterte varer

Casio CDP-S100 Digitapiano MED Casio CS46
Rabatt %
-20%
kr 5 694 kr 4 555
MXR DCIS10 Instrument Cable 3m
Rabatt %
-33%
kr 375 kr 250