Squier BULLET TELE LRL BLK - Elektrisk gitar

Fender

Varenr.
0370045506
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 1 969
Squier BULLET TELE LRL BLK - Elektrisk gitar

Tradisjonell teletone
Når folk tenker på en Telecaster, er det den første tingen som kommer til hjernen. Hvorfor? Fordi det er ikonisk. Og Fender har sørget for at arven fortsetter å inspirere med Squier Bullet Tele, og utstyre den med et par enkeltspolede pickuper.


Karakterisert av deres evne til å sparke ut kvisete akkorder og blyer med mye bite, har enkeltspoler vært ryggraden i heritage Fender tone siden utgivelsen av den originale Telecaster. Og du kan se hvorfor. Jimmy Page, Jeff Beck, Keith Richards - alle avid Telecaster brukere. Den særegne lyden har vært kjernen i rock 'n' roll i flere tiår. Og nå kan du fremføre riffene til favorittartistene dine med mer klarhet og vintage flair eller finne din egen unike lyd med Squier Bullet Tele. Toppet med volum- og tonekontroller, og en 3-veis pickupvelger - din reise til klassisk rock 'n' roll tone begynner her.

Lek med frihet
Det er en reason den ikoniske Tele-designen fortsatt er en favoritt blant gitarister også i dag. Bare se på det. En enkelt utskåret kropp lar deg slippe løs skrikende soloer, selv når du spiller høyt. Ingen vil føle seg begrenset i ytelsen. Og Telecaster sørger for at spillopplevelsen din blir virkelig forbedret.

Men det er ikke bare kroppsfasongen. En sateng-ferdig, lønnhals er formet til en "C" -form, som passer perfekt i håndflaten. Så hendene dine kan gli opp og ned hele Teles skala i timevis med uanstrengt trening og ytelse. Det er lagdelt med et elegant indisk Laurel-fretboard, noe som gir ultra-jevn overgang gjennom hele spillet ditt. Enkelt sagt, det spiller vakkert . Du vil ikke legge det ned.

Fantastisk Tuning
Det er ikke noe verre enn å måtte stille inn gitaren din før hver sang du spiller. Heldigvis sikrer Squier Bullet Tele at du ikke lenger opplever slike problemer. Utstyrt med en gjennomgående bro med 6 saler, kan du være sikker på at din intonasjon og tuning forblir på topp. Hva dette betyr, er at du kan bruke mindre tid på å tuning, og mer tid på å spille.

I tillegg er Bullet Tele utstyrt med et sett med standard støpte / forseglede tuning. Så når du trenger å stille inn, kan du justere strengene dine med suveren nøyaktighet og høres ditt beste på kort tid. For ofte blir en slik grunnleggende faktor oversett, men heldigvis vet Fender at det er viktigere enn noen annen. Som en stilig touch, all hardware er komplett med en luksus chrome finish for å legge til vintage Fender estetisk.

Spesifikasjoner
Kropp
Modellnavn: Bullet® Telecaster ®, Laurel Fingerboard
Series : Bullet
Farge: Svart
Kropp: Poplar
Finish : Glans polyuretan
Kroppsfasong: Telecaster
Hals og gripebrett
Halsmateriale: Lønn
Halsoverflate: Satinert uretan
Halsform: C-formet
Skalelengde: 64,5 mm
Gripebrett: Ginsengfiken
Gripebrett radius: 24,5 mm
Antall bånd: 22
Båndstørrelse: Smal Tall
Hardware og elektronikk
Strengoversadel: PPS
Oversadelbredde: 42 mm
Posisjonsmarkører: Pearloid Dots
Bro pickup: Standard singelspole-tele
Hals pickup: Standard singelspole-tele
Kontroller: Master Volume, Master Tone
Pickup-bytte: 3-stillers veksle: Posisjon 1. Bridge pickup, Position 2. Bridge and Neck Pickups, Position 3. Neck pickup
Pickup-konfigurasjon: SS
Bro: 6-Saddle Strings-Through-Body Tele
Hardware oveflate: Krom
Stemmeapparater: Standard støpt / forseglet
Plekterbrett: 1-lag hvit
Kontrollknotter: riflet flat topp
Diverse
Strenger: NPS, .009-.042 målere
Mål: 4,00 x 15,00 x 44,50 IN
Vei: 10,00 LB

EAN
885978249596