Totalkonsept

Agder Lyd AS åpnet sin musikkforretning for 20 år siden. Før det hadde brødrene Trond og Vegard Bakken bygd opp en solid utleieavdeling for lyd- og lysutstyr gjennom -80 og -90 tallet og blitt godt kjent i musikkmiljøet. Trond Holmquist Arntzen ble headhuntet for oppdraget med ny musikkforretning, og har siden skapt en Oase for musikere i Vennesla Sentrum sammen med sitt butikkcrew.

Selvsagt leverer vi lyd/lys/bilde fra vår Installasjonsavdeling med Rolf Gunnar Augland og Trond Bakken i spissen. Restauranter, kirker, forsamlingshus, hoteller og utendørsarenaer har fått profesjonelt AV utstyr fra Agder Lyd.

Utleieavdelingen med Endre Samuelsen og Vegard Bakken leverer "agderlyd" til små og store arrangementer. Og selveste Kaptein Sabeltann spilles på våre høyttalerflater hele sommeren!

 

Har du en sliten gitar? Eller et piano der tangentene ikke følger helt med? Kanskje er det tida for noe nytt? Eller kanskje våre dyktige folk kan fikse instrumentet ditt? Du får ikke alt på web. Men hos Agder Lyd får du hjelp! Kom innom og la deg inspirere av Yamahas siste digitalmikser. Eller det nye elpianoet fra Kurzweil. Kan menigheten være bedre tjent med et Roland el.trommesett? Eller kan minstejenta få inspirasjon til å gå musikkens vei om hun får ei ukulele til 395kr til bursdagen? Gi næring til det kreative hos oss!

Charlie og Trond.png

 

 

Det er enkelt å holde kurs på Hotell Norge. Dette var hotellets slagord etter at vi installerte AV utstyr på møterommene. Touchpanel: Ett trykk så skjer følgende: Lyset dempes, vinduer blendes, lerret kommer ned, prosjektor slås på, myggmikrofon aktiveres, pc lyd spilles av. Alt er klart for konferanse.om oss.png

Konsertopplevelse er noe helt for seg selv. Hvis lyden er god. Ellevilt trøkk fra Puls sin Tribute to Pink Floyd konsert på Vigeland Hovedgård for 4000 mennesker. Eller sarte toner fra Sigvart Dagsland i en begravelse. Musikk gjør noe med oss. Agder Lyd sin utleieavdeling har vært med på det meste, og er alltid klar for nye oppdrag. På tida, perfekt forberedt. Vi løfter ditt arrangement. Hoffleverandør for Dyreparken og Norges største utendørsforestilling i Kjuttaviga.

Sabeltann.png

 

Crestron.PNG
Musikkforretning.PNG