DN-EC3201 3 (1).jpg

Donner DDP-80 el-piano

Donner

Varenr.
DN-EC3201
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 6 899

Donner DDP-80 el-piano

Elegant og minimalistisk elektrisk piano fra Donner
Enkelt, lekkert, og med realistisk lyd
88 hammervedte tangenter
Inkluderer pedal med sustain, demper og sostenuto
Innebygde høyttalere på 2 x 20 watt
DDP-80 er et såkalt "no-nonsense" elektrisk piano som passer inn i de fleste hjem. Det tar nesten ingen plass, har et vakkert treutseende, kan gjøre det meste et vanlig akustisk piano kan (og litt til), og krever bare en stikkontakt siden det har innebygd forsterker og 2 høyttalere.

Det har 88 vektede tangenter som egner seg godt for alle typer pianister. Enten du er nybegynner og vil lære å spille med ekte vektede tangenter, eller er en erfaren pianist som ønsker et klaviatur som ligner på et akustisk piano.

DDP-80 har flere gode og praktiske funksjoner som gjør det til et flott tillegg i et vanlig hjem.

I motsetning til et akustisk piano kan du både justere volumet opp og ned på dette pianoet. Og hvis du vil spille i fred eller ikke forstyrre andre, kan du koble til hodetelefoner slik at DDP-80 er helt stille for alle andre enn deg. Og hvis du vil spille for mange mennesker, har DDP-80 også en stereoutgang som du kan koble til et PA-anlegg.

Tangentbordet
DDP-80 har et fullvektet hammer action-tangentbord med 88 tangenter som simulerer et akustisk piano svært nøyaktig og reagerer presist på kraften du bruker når du spiller. Derfor er det et virkelig godt digitalt piano som kan erstatte et akustisk piano eller flygel, uansett om du er nybegynner eller erfaren, og uansett om det er for underholdning hjemme eller for undervisning eller læring.

Avansert lydmodul og innebygde høyttalere
Lydmodulen i DDP-80 er bygget rundt den svært anerkjente DREAM lydchipen, så du kan forvente klaverlyd av høyeste kvalitet fra DDP-80. I tillegg har den en polyfoni på hele 128 toner, slik at uansett hvor kompleks musikken du spiller er, eller hvor mye du bruker de medfølgende pedalene, vil du aldri mangle muligheter for å gi din pianomusikk en enorm dynamisk rekkevidde - fra svært subtilt og dempet til svært kraftig og dramatisk, uten å måtte justere volumet opp eller ned.

Alt dette flotte lydbildet blir flott formidlet av det kraftige innebygde forsterkersystemet og de 2 stereo surround-høyttalerne på 20 watt hver.

Hvis du trenger å spille i et stille miljø, har du muligheten til å koble til et sett med hodetelefoner til en utgang på DDP-80, som er optimalisert for nettopp hodetelefoner, slik at du får den beste mulige opplevelsen. I tillegg er det en linjeutgang, slik at du også kan koble DDP-80 til et PA-anlegg.

Kompatibelt
DDP-80 er MIDI-kompatibelt og har en USB-utgang, slik at du for eksempel kan bruke det til selvstudium, komposisjon eller undervisning gjennom online kurs eller apper. Du kan også koble det til musikkredigeringsprogramvare på en datamaskin og bruke det til flotte innspillinger.

Er du ny i det elektriske piano-universet?
Det kan være en utfordring å manøvrere gjennom alle de tekniske termene som omgir et elektrisk piano og mulighetene kan virke uendelige. Men hva trenger du egentlig når du skal ha ditt første elektriske piano?

Du kan selvfølgelig lese deg til alt på vår hjemmeside, enten i de enkelte produktbeskrivelsene eller i en av våre mer informative blogger. Men du kan også bare ta telefonen og ringe til oss - vi elsker nemlig å kunne dele vår erfaring og kunnskap med deg og andre når vi har muligheten til det.

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*