n3x (1).jpg

Yamaha N3X Avant Grand Flygel - Digitalt piano

Yamaha

Varenr.
N3X
Lager
På lager
Pris
kr 281 177

Yamaha N3X Avant Grand Flygel - Digitalt piano

Tangenter, pedaler, etterklang og resonans, N3X møter og overtreffer kravene fra de mest kresne pianister.

Spesialtilpasset flygelmekanikk med Ivorite™ tangentbelegg
Spatial Acoustic sampling
Sound sampled on four channels from the Yamaha CFX and Bösendorfer Imperial
- CFX binaural sampling
48 lyder pluss 480 XG lyder
Spatial Acoustic høyttalersystem
Klangbunn Resonator
Tactile Response System
Spesialdesignet flygelpedal
USB-innspilling
XLR jack outputs

AvantGrand serien nærmer seg gjengivelsen av et akustisk flygel på en unik måte. Når Yamaha samplet et spesielt utvalgt ekte konsertflygel er instrumentet tatt opp i 4 forskjellige mikrofonposisjoner - venstre, høyre, senter og bak på flygelet. Sammenlignet med en tradisjonell høyre-venstre stereosampling ga dette fantastisk rike og autentiske resultater. For å få mest mulig ut av denne fire-kanals sampling brukes Yamahas Spatial Acoustic Speaker System – en høyttaler konfigurasjon som gjør att AvantGrand serien gjengir lyden av et fantastisk flygel nærmest perfekt. I N3X, speiler de fire høyttalerne plasseringen til de fire opptaksposisjonene ved samplingen.

Når du spiller på et akustisk piano, resonerer hele instrumentet. Du føler det ubevisst, gjennom føttene på pedalene og gjennom fingrene på tangentene. Yamahas Tactile Response System (TRS) arbeider for å gjenskape denne subtile fysiske følelse. Denne digitale teknologien formidler de naturlige vibrasjonene som kommer fra et flygel, og fører sammen den emosjonelle energien mellom deg og instrumentet. Selv om du bruker hodetelefoner, kan du bruke TRS for å øke realismen i spillopplevelsen.

Når du trykker ned en flygel pedal, oppdager du forskjellige stadier. Lett i starten, litt fastere på vei ned og deretter lettere igjen når du nærmer deg slutten. Dyktige spillere drar nytte av disse pedalbevegelser for å oppnå ett nyansert uttrykk i sin spillestil. I utviklingen av AvantGrand ville vi reprodusere opplevelsen av flygel pedalene så bra som mulig. Resultat gir deg muligheter til å spille musikk slik det var ment å bli spilt, samtidig som de gir deg den responsen som kreves til å spille mer impresjonistiske stykker.

 

EAN
4957812604277
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*