Blackmagic ATEM Mini Extreme

Blackmagic

Varenr.
137179
Lager
På lager
Pris
kr 13 070
Blackmagic ATEM Mini Extreme

Blackmagic Design ATEM Mini Extreme er en produksjons-switcher for live streaming med 8 innganger. Den har et integrert kontrollpanel og har avanserte kringkastingsfunksjoner. I tillegg til live streaming ved hjelp av RTMP-protokoller, kan du også sende programmet ditt som om det var et webkamera via USB. Åtte uavhengige HDMI-innganger godtar alle populære HD-signaler opp til 1080p60. Hver inngang har diskrete bildefrekvens- og formatkonverterere, og den støtter synkronisering for sømløs veksling mellom en rekke pro- og forbrukerkameraer, spillkonsoller og datamaskiner.

Bytt, legg til effekter, fargekvalitet og tast i sanntid ved hjelp av knappene på kontrollflaten eller via programvarens kontrollpanel. CCU-funksjoner er tilgjengelige for å kontrollere Blackmagic Studio og URSA Mini / Broadcast / Micro Studio-kameraer fra switcher'en. ATEM Mini Extreme støtter opptil ni lag, med fire oppstrøms og to nedstrøms tastere, opptil fire chroma keyers, opptil fire lineære keyers, to DVE med rammer og fallskygge, fem mønstergeneratorer og to fargeneratorer. Mini Extreme er designet for live streaming eller webkamera-produksjon og har HDMI-utganger for å mate skjermer og støtter opptil 16-skjerms multiview.

Live stream - Direktestrømming

Live stream til YouTube, Facebook Live, Skype, Twitch, Zoom, Microsoft Teams og andre plattformer som støtter RTMP-protokoller.

Kontrollgrensesnitt

Frontpanelet inneholder brukervennlige knapper for valg av kilder, videoeffekter og overganger. Kildeknappene er store, slik at du kan betjene dem etter følelse. Inkludert på ATEM Extreme er knapper for lydblanding, opptak og streamingkontroll, samt valgknapper for utgang som lar deg endre videoutgangen mellom kameraer, program og multiview. På bakpanelet er det HDMI-tilkoblinger for kameraer eller datamaskiner, ekstra mikrofoninnganger, USB for webkamerautgang, pluss en HDMI "AUX" -utgang for programvideo.

Output

Du kan sende ut ved hjelp av Ethernet-tilkoblingen til nettverket ditt eller bruke USB Type-C-utgangen for å få ditt byttede program gjenkjent som et webkamerainngang av praktisk talt hvilken som helst videoprogramvare som Zoom, Microsoft Teams, Skype, Open Broadcaster, XSplit Broadcaster og andre.


4G og 5G mobil-support

Hvis du lager live produksjon på stedet, støtter ATEM Mini Extreme-modeller å koble en Apple- eller Android-telefon til USB-porten for å bruke mobildata. Det er også en god sikkerhetskopi for hoved Ethernet-tilkoblingen, slik at du ikke slipper strømmen din hvis den trådbaserte tilkoblingen din blir avbrutt. Switcher'en bytter automatisk til å bruke telefonen som den primære tilkoblingen, og USB-porten vil også drive telefonen din, slik at batteriet ikke tømmes.

Multiview-overvåking

Du kan konfigurere HDMI-utgangen for multiview med 4, 7, 10, 13, opptil 16 visninger inkludert Program, Preview, åtte HDMI-innganger, SuperSource, ren mating, mediaspiller, streamingstatus, opptaksstatus og lydmålere.

Kamerakontroll

ATEM Mini Extreme kan kontrollere Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K og 6K-modeller når de oppdateres til den nyeste programvaren og kobles til via HDMI-innganger. Du kan kontrollere HDMI-kamerainnstillingene som iris, forsterkning, fokus, detaljer og zoomkontroll på kompatible objektiver. I tillegg kan du fargebalansere kameraer, samt skape unike utseende ved hjelp av DaVinci Resolve primære fargekorrigerer innebygd i Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K og 6K.

Media Pool

Bryteren kan lagre opptil 20 bilder med fyll og nøkkel, og den støtter filformatene PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG og TIFF.

Kompatibilitet

Den inkluderer ATEM Software Control Panel, og den er også kompatibel med ATEM 1 M / E, ATEM 2 M / E og ATEM 4 M / E Advanced Panels. ATEM Mini Extreme kan konfigureres ved hjelp av Blackmagics Videohub Hardware Panel Setup-verktøy for å dirigere kilder til destinasjoner ved hjelp av Videohub Smart Control Pro og Videohub Master Control Pro.

Innspilling

ATEM Mini Extreme-modeller støtter direkte opptak av streamingdata til USB-flashdisker ved hjelp av de samme H.264-videofilene med AAC-lyd som du streamet. Opptak til flere disker støttes også via en USB-hub eller Blackmagic MultiDock, så når en disk blir full, kan opptak fortsette til en annen disk for direkteopptak. Postinnstillinger og diskvalg er satt opp i ATEM Software Control, og det er en statusopplevelse i den innebygde multiview. Du kan til og med utløse opptak på tilkoblede Blackmagic Pocket Cinema-kameraer.

Videoeffekter

En av fordelene med ATEM Mini er de profesjonelle produksjonsverdiene som er mulige ved å bruke utvalget av innebygde videoeffekter. Klippeknappen sørger for et øyeblikkelig kutt når du bytter mellom kilder. Auto-knappen er et profesjonelt begrep som brukes på store kringkasterbrytere for å aktivere videoeffektoverganger. Det er varighetsknapper for videoeffekter som tillater 0,5-, 1-, 1,5- og 2-sekunders innstillinger. Du kan også velge hvilken type effekt du vil ha, inkludert blanding, som gjør en jevn overgang mellom kilder og dypp, som falmer via en farge under overgangen. Eller bruk morsomme DVE-effekter som flytter bildet utenfor skjermen når du bytter mellom kilder.

Lyd

Med to uavhengige 3,5 mm stereolydinnganger kan du koble til stasjonære mikrofoner og reversmikrofoner, eller du kan koble til en musikkspiller for å generere introduksjonsmusikk etter at livestreamen starter, men før programmet starter. Med to ekstra stereolydinnganger kan du sikre at en vert og gjest begge har jakkemikrofoner når du gjør intervjuer. Alle lydinnganger til ATEM Mini inkluderer knapper på panelet for justering av lydnivå og aktivering av innganger i lydmikser. Alle modeller har en Fairlight lydmikser med alle HDMI-innganger, og begge mikrofoninngangene er koblet til lydmikser, slik at du kan live-mikse fra alle lydkilder. ATEM Mini Extreme legger også til en hodetelefonutgang.

Kringkastingsfunksjoner

Skjult i ATEM Mini Extreme-modellene finner du også en rekke kringkasting-funksjoner som er tilgjengelige når de er koblet til en Mac- eller Windows-datamaskin som kjører  ATEM Software Control-appen som også er gratis.

I pakken
•Blackmagic Design ATEM Mini Extreme
•12 VDC Strømforsyning med internasjonale kontakter/plugger

EAN
9338716007299