YTS-280 S Yamaha Student YTS-280 S - Tenorsaksofon.jpg

Yamaha Student YTS-280 S Tenor - Saksofon

Yamaha

Varenr.
YTS-280 S
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 24 595
Yamaha Student YTS-280 S Tenor - Saksofon

Høykvalitetsmaterialer og Pålitelige Mekanismer
YTS280S tenorsaksofon for studenter har en ny mottaker på halsen som tilbyr en svært rask respons og gjør saksofonen enkel å spille, og som samtidig forlenger delens holdbarhet. Denne modellen har også en forbedret mekanisme som resultat av en lav B-C# forbindelse. Dette sikrer konsekvent lukking av den lave C#-klaffen og introduserer en klarere respons fra notene i instrumentets nedre toneregister. Det lettere tommelstøttedesignet fører til en bedre respons og en mer sammenhengende tone.

Perfekt for Studenter
Denne saksofonen fra Yamaha setter terskelen for studentinstrumenter. Den robuste konstruksjonen benytter forbedrede forbindelser og støtter for å gjør saksofonen mer holdbar når den brukes av yngre spillere. En justerbar tommelstøtte sikrer at selv små hender kan nå alle notene uten unødvendige strekking, noe som kan være slitsomt når man spiller over lengre tid.

Inkludert Tilbehør
YTS280S studentsaksofon leveres med en lett hardkoffert som er ideell for reisende musikere som ønsker å få med seg instrumentet sitt til og fra øvelser og konserter. Den inkluderer et bærehåndtak, skulderreimer og en rekke lommer for å oppbevare tilbehør. Skulderreimene kan brukes til å bære kofferten som en ryggsekk, hvilket er tryggere og mer komfortabelt for spilleren. Kofferten beskytter instrumentet mot riper og støt, og sikrer at det vil holde seg nytt lenger. Også inkludert i denne pakken er et Yamaha TS4C munnstykke, rørblad og ligatur. Alt dette tilbehøret utgjør et perfekt nybegynnersett for en ny spiller. Begynn å spille instrumentet ditt så snart det leveres sammen med alt du trenger.

Spesifikasjoner
Kroppsmateriale: Gul messing
Overflate: Sølvbelagt
Ekstra klaffer: Høy F#, F på forsiden
Klaffputemateriale: Polyester
Tommelkrok: Justerbar
Grunntone: Bb
Inkludert Tilbehør
Lett etui
Yamaha TS4C munnstykke
Ligatur
Rørblad

EAN
4957812503471
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*