YTS-280 Yamaha Student YTS-280 - Tenorsaksofon_1.jpg

Yamaha Student YTS-280 Tenor - Saksofon

Yamaha

Varenr.
YTS-280
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 20 997
Yamaha Student YTS-280 Tenor - Saksofon

Millioner av musikere over hele verden anser Yamaha som et pålitelig varemerke. Deres fokus på detaljer og nøyaktighet gjør at de er respekterte blant både nybegynnerstudenter og verdensberømte musikere. En uforlignelig kombinasjon av ledende teknologi og håndverk er å finne i hvert eneste instrument. Produktene utvikles og perfeksjoneres for å forbedre den helhetlige presisjonen og spilleopplevelsen betydelig.

Gullakk
Yamaha har lakkert denne saksofonen med en svært attraktiv gullakk. Dette materialet er hardt og kjent for å være svært pålitelig og bærekraftig, hvilket er ideelt for nybegynnere. Den blanke overflaten tilbyr et high-end utseende slik at spillere kan bruke den med selvsikkerhet.

Designfunksjoner
Yamaha YTS280 saksofonen har en nydesignet halsmottaker som styrker holdbarheten til mekanismen, samt gjør responsen raskere og spilling mye enklere. Yamaha har forbedret mekanismen fra lav B-C# for å sikre pålitelig lukking av den lave C# mekanismen og for å fremme klarere respons i det lavere toneregisteret. Et annet nytt designelement på denne saksofonen er en justerbar tommelstøtte som passer til nesten alle håndstørrelser. Dette er en stor fordel for studentspillere ettersom den fremmer riktig spilleteknikk og er enkel å justere slik at den passer til behovene deres ettersom de utvikler seg.

Inkludert Tilbehør
Yamaha YTS280 saksofonen er utstyrt med et TS-4C munnstykke og et munnstykkedekke av plastikk. 4C munnstykket et laget av høykvalitets fenol-harpiks og har et design som er inspirert av Yamahas Custom-serie. 4C tilbyr konsekvent spilleteknikk og ansees av lærere som godt egnet for ivrige studenter. Kledningen på saksofonene i denne serien er kortere enn på de i Custom-serien, hvilket betyr at de er enklere å spille for nybegynnere og i stand til å oppnå klangfulle, karakteristiske lyder. Saksofonen leveres også med et etui som vil beskytte instrumentet under reiser.

Spesifikasjoner
Grunntone: Bb
Kropp: Gullakkert
Ekstraklaffer: Høy F#, Front F
Klaffeknappmateriale: Polyester
Tommelstøtte: Justerbar
Vedlagt tilbehør: Yamaha TS-4C munnstykke, munnstykkedekke av plastikk og etui

EAN
4957812503464
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*