ZOO-P4 Zoom Podtrack P4 lydkort med minusmix.jpg

Zoom Podtrack P4 Lydkort M/ Minusmix - Opptaker

Zoom

Varenr.
ZOO-P4
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 2 240
Zoom Podtrack P4 Lydkort M/ Minusmix - Opptaker

Det ultimate verktøyet for podcasts med flere personer. Møt Zoom PodTrak P4. P4 lar deg lage industristandard, polerte podcaster uansett hvor du er. Kostnadseffektiv og kompakt. Du kan ta opp med fire mikrofoner og tilby separate hodetelefonstrømmer for hver gjest. Hvis en gjest ikke klarer det. Ikke noe problem. De kan bli med på podcasten din eksternt. Dette kan tas opp uten ekko, så det høres ut som om de er i rommet.

PodTrak P4 vil gjøre livet ditt lettere. Med forlenget batterilevetid og USB-busstrøm, kan du spille inn så lenge du vil. Bruk hvilke mikrofoner du ønsker. P4 tilbyr støtte for kondensatorer, dynamikk og båndmikrofoner. Podcastene dine høres utmerket ut. Inkluderingen av innebygde begrensere forhindrer risikoen for forvrengning som ødelegger alle viktige intervjuer. Mens lavfiltrerte filtre reduserer lavfrekvent rumling. Gjør fangsten klar og kortfattet. Hvis du ønsker å lage gode podcaster, må du ikke se lenger enn Zoom PodTrak P4.

Allsidige mikrofonalternativer
Testing. 1,2,1,2. Takket være allsidigheten til P4, vil du kunne bruke hvilken som helst mikrofon du ønsker. Hver av de fire premiuminngangene har 48v fantomkraft og opptil 70dB forsterkning. Dette er utmerket for å gi nok input til å bruke båndmikrofoner. Båndens nærhetseffekt lar deg oppnå varmen og rikdommen forbundet med klassisk radio. Du vil også være i stand til å innlemme mikrofoner med lav effekt som Shure SM7B uten behov for signalforsterkere.

Hodetelefonblandinger er enkle
Å sette opp hodetelefonblandinger kan ofte være vanskelig. Det er høyst sannsynlig at hver gjest vil ha litt forskjellige nivåer når de overvåker. Heldigvis er det ingen kompromisser med P4. Inkluderingen av fire 3,5 mm stereohodetelefonutganger gjør at hver gjest kan ha sin egen uavhengige hodetelefonblanding. Uansett hvilken posisjon du befinner deg i. Du kan være trygg på å vite at alle vil kunne høre hva som skjer med absolutt klarhet.

Uanstrengt utløsende
De fleste profesjonelle podcaster har musikk, lydeffekter og annonser. Å ta med disse på egen hånd er uanstrengt takket være de fire pads. Å utløse dem er like enkelt som å trykke på pad. P4 leveres med 11 svært brukbare forhåndsinnstillinger, så hvis du ikke er teknisk tilbøyelig, kan du fortsatt slå bakken og lage utmerket innhold rett ut av esken.

Bærbar kraft
P4 er designet for å være praktisk. Den registreres direkte på enten et SDHC-kort (maks. 32 GB kapasitet) og en SDXC (maks. Kapasitet på 512 GB). For å gi deg en grov ide om hvor mye plass du har, gir et grunnleggende 4 GB-kort deg mer enn tre timers opptakstid. Du gjør matte!

P4 kan også brukes som et 2-inn / 2-ut USB 2.0 lydgrensesnitt i forbindelse med Mac / Windows operativsystemet. Den kan til og med brukes med de fleste iOS- og Android-enheter. Vær imidlertid oppmerksom på at det kreves et tilkoblingssett for Apple-kameraer for at det skal fungere med bærbart iOS-utstyr.

Egenskaper
4 x High-Gain XLR Mic-innganger med + 48V
4 x uavhengige hodetelefonutganger
4 x Pads for musikk og prøver
Mix-Minus for ekofrie eksterne samtaler
TRRS- og USB-tilkoblinger
Ta opp fjernintervjuer ved å koble telefonen med TRRS-kabel (selges separat)
Bruk valgfri BTA-2 Bluetooth mottaker (selges separat) for å koble telefonen trådløst og ta opp eksterne gjester
Innebygde begrensere og lavfilter
Separat forsterkning, demp og hodetelefonvolum
Drevet via batterier, AC eller USB
Støtter SDXC-kort opptil 512 GB
Klassekompatibel modus for iOS-enheter
Spesifikasjoner
Antall spor WAV: 10 (4 innganger + stereomix)
Maks samplingsfrekvens / oppløsning: 44,1 kHz / 16-bit
Mikrofon: Ingen
Innebygd høyttaler: Ingen
Skjerm Monokrom: LCD
Støtte for minnekort
SDHC: (4 GB til 32 GB)
SDXC: (64 GB til 512 GB)
Intern lagring: Ingen
Dimensjoner (BxHxD): 45 x 14,5 x 35 cm
Vekt: 10,2 oz / 290 g (uten batterier)

EAN
4515260023486
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*