WL-30XLR BOSS Boss WL-30XLR Trådløst XLR-System 1_1.jpg

Boss WL-30XLR - Trådløst mikrofonsystem

Boss

Varenr.
WL-30XLR
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 3 240
Boss WL-30XLR - Trådløst mikrofonsystem
En trådløs "plug-and-play" mikrofonopplevelse
 
Trådløst "plug-and-play" mikrofonsystem med enkelt oppsett, bunnsolid tilkobling og lang driftstid med praktisk AA-batteridrift.
WL-30XLR gir deg friheten fra BOSS' ledende trådløse teknologi til din favoritt blant dynamiske XLR-mikrofoner. Oppsettet er raskt og strømlinjeformet, og eliminerer tilkoblingsproblemene du ofte møter i andre systemer. Ytelsen er bunnsolid, med 14-kanals skanning og lang sendingsrekkevidde. Og vanlige AA alkaliske batterier gir deg langvarig bruk, i tillegg til at du raskt kan skifte batterier så du holder showet gående. WL-30XLR gjør det enkelt for alle å benytte førsteklasses trådløs mikrofonlyd, alt fra sangere, talere og beatboxere, til DJ-er, MC-er, med mer.
 
- "Plug-and-play" trådløst system for standard dynamisk XLR-mikrofon 
- Førsteklasses lydkvalitet med lynrask trådløs BOSS-teknologi
- Rask, totrinns visuell prosess, for et problemfritt oppsett
- Opptil 11 timers driftstid med vanlige AA alkaliske batterier
- Sendingsrekkevidde: 230 fot / 70 meter (siktlinjeoverføring)*
- Bunnsolid trådløs ytelse med 14-kanals skanning
- Batteri-LED for å kunne sjekke gjenstående driftstid
- Lett og kompakt sender for komfortabel, håndholdt bruk  
- Mottaker kobles til en XLR mikrofoninngang på en mikser, forsterker, lydkort etc.
- Channel lock-funksjon for problemfri betjening
- *Senderekkevidden kan variere etter lokale forhold.

 
Gå trådløs frihet i møte
 
For alle utøvere eller talere som bruker mikrofon til å kommunisere med et publikum, er det ingen ting som slår friheten trådløshet gir. Du kan bevege deg uten begrensninger eller ledninger som du snubler i eller som er i veien. Og bruker du stativ, slipper du å rute enda en kabel til lydmikseren eller sceneforsterkeren. Når du først opplever den trådløse friheten med WL-30XLR kommer du aldri til å ville gå tilbake til en mikrofonkabel igjen.
Ett, to, klar
 
WL-30 XLR gjør trådløst oppsett enkelt, takket være en automatisk skanneprosess som er enkel, pålitelig og problemfri. Etter å ha koblet en mottaker til XLR mikrofoninngangen på mikseren eller en annen lydenhet, og senderen til den dynamiske mikrofonen din, kan du komme i gang med en rask totrinnsprosess. Bare trykk på en knapp på mottakeren for å enkelt skanne 14 kanaler og finne den beste for omgivelsene dine, og bekreft så innstillingen på senderen. Det er alt!
Førsteklasses ytelse med BOSS trådløs innovasjon
 
WL-30XLR drar nytte av de innovative BOSS-teknologiene bak de anerkjente WL-seriene med trådløse produkter for gitar, bass og andre instrumenter, i tillegg til Waza-Air og Katana-Air trådløse forsterkersystem Lynrask prosessering gir deg eksepsjonell lyd med ultralav forsinkelse, i tillegg til robust synsrekkeviddeoverføring på opptil 230 fot / 70 meter.
Ingen lading nødvendig
 
WL-30XLRs mottakere og sendere bruker et AA alkalisk batteri hver, noe som gjør at du raskt kan bytte dem ut uten å måtte vente på at de lades. Driftstiden er opptil 11 timer, noe som er bra for flere konserter og øvinger. Og når det er tomt for strøm kan du bytte batterier på noen sekunder og være tilbake igjen med en gang.
EAN
4957054516864
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*