542189 THV30DCE.png

LAG THV30DCE - Akustisk gitar

LAG

Varenr.
542189
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 14 999
LAG THV30DCE - Akustisk gitar
HyVibe – Smart Guitar
Verdens første Smart Guitar
 
En gitar som kan være sin egen høyttaler, skape effekter selv og til med være en bluetooth høyttaler, alt dette uten kabler, pedaler eller forsterkere.
HyVibe gir deg muligheter du ikke trodde var mulig og åpner opp for et hav av muligheter!
 
Ved å kombinere Doktor Adrien Mamou Mani’s 7 år med forskning på det berømte IRCAM instituttet i Paris med 40 års erfaring innen gitarbygging, tilbyr Lag Guitars nå en helt ny kategori innen gitarer, med det aller nyeste innen teknologi sammen med det ypperste av kvalitet i selve gitarkonstruksjonen.
Lag HyVibe Smart Guitars revolusjonerer den akustiske gitaren og måten man spiller på.
 
THV30DCE
 
THV30DCE er toppmodellen i HyVibe serien fra Lag og her er det ikke spart på noe. De nøye utvalgte materialene og alle detaljene gjør dette til en helt unik gitar utseendemessig og ikke minst når det kommer til selve lydkvaliteten. Lokket er av spesielt utvalgt bearclaw gran, som tar klangen i Engelmann granen enda et steg videre takket være spenstigheten i treverket. Helte lokket i Bearclaw Engelmann sammen med kroppen i Bocote gir THV30DCE en fantastisk respons, med fyldig mellomtone og imponerende sustain.
Og igjen, alt dette er komplett med Lags slanke halsprofil og Blackwood gripebrett som gjør denne gitaren ekstremt lettspilt.
 
 THV30DCE kommer med hardcase.
EAN
3700166366411
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*