BB235BL Yamaha BB235 Black El Bass.jpg

Yamaha BB235 Black - Bass

Yamaha

Varenr.
BB235BL
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 5 775
Yamaha BB235 Black - Bass

Solid Alder Kropp & Maple Neck
BB 235 kropp er laget av lettvekt for å produsere en jevn, dyp bass tone med en bøyd midrange og en litt sizzling high end. Den sterke, fulle lyden fungerer bra når den er parret med lysstyrken på en lønnhals, og gir mye dybde og dynamikk til den generelle tonen. Maple Neck er koblet med et palisander fingerboard, noe som gir kompleksitet til den høye enden og gir en jevn spillopplevelse. Nakken har også en utrolig tynn profil, forbedrer spillbarheten og føles for å passe til moderne og tradisjonelle spillere.

Allsidige Custom V3 Pickups
Yamaha BB 235 er utstyrt med et sett med kraftige, tilpassede V3 pickups, med en splittet enkeltspole i nakken og en enkeltbøyle ved broen. Denne konfigurasjonen er perfekt for spillere som liker å spille et bredt spekter av musikalske stiler, mens de keramiske magneter sikrer at bassen gir en klar, veldefinert lyd. De tilpassede V3-pickupene gir en vakker, fyldig tonalitet, med en utmerket artikulasjon som legger til å spille dynamikk. En enkelt tone kontroll og 2 volum kontroller gir allsidig toneforming, slik at spillerne kan ringe inn den perfekte lyden for å spille.

Høykvalitets Hardware
Yamahas BB Bass gitar er ferdig med en rekke høyverdige avtaler, og gir god lyd, følelse og spillbarhet. Et sett med lette tunere gir bedre balanse enn standard tunere, som komplementerer den generelle følelsen av basen, mens dens åpne utførelse gir en ekstra fordel for Yamahas estetikk. En 4-polet tallerken holder halsen til kroppen, noe som gir ekstra kutt til den samlede tonen, mens urea-mutter bidrar til å forbedre strengestabiliteten. Den vintage stil broen legger også til det fantastiske utseendet på BB 235, som gir basen med sitt klassiske utseende.

Spesifikasjoner


Kropp og bro
Kropp: Alder
Bro: Vintage-stil
Konstruksjon: Bolt-On
Finish : Svart
Hals og gripebrett
Hals: Maple
Skalalengde: 34 "(863.6mm)
Fingerboard: imitert rosentre
Radius: 23.625 "(600mm)
Frets: 21 Medium
Inlays: Cream Dots
Mutter: Urea
Mutterbredde: 43mm
Elektronikk og Hardware
Bridge Pickup: VSC3b Single-Coil (Keramisk)
Neck Pickup: VSP3n Split Single-Coil (Keramisk)
Kontroller: 2 x volum, hovedtoner
Tuning Machines: Lett Open Gear
Pickguard: 1-Ply White
Hardware : Chrome
Strengmåler: 0,045 - 0,130

EAN
4957812619295

Relaterte varer

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*