BB434BL Yamaha BB434 Black.jpg

Yamaha BB434 Black - Bass

Yamaha

Varenr.
BB434BL
Lager
På lager
Pris
kr 9 391
Yamaha BB434 Black - Bass

Solid Alder Kropp
BB 434 kropp er laget av lettvekt for å produsere en jevn, dyp bass tone med en bøyd midrange og en litt sizzling high end. Den sterke, fulle lyden fungerer bra når den er parret med lysstyrken på lønnen, og gir mye dybde og dynamikk til den generelle tonen.

5-Piece Maple / Mahogany Neck
Maple / mahogany-kombinasjonen gir utrolig stabilitet, samtidig som du tilbyr det beste av begge tonewoods for en lys, myk lyd. Nakken er utformet med en utrolig tynn profil, forbedrer spillbarheten og føles for å passe til moderne og tradisjonelle spillere. I kombinasjon med et palisander fingerboard gir de tre skogene basen med en kompleks høy end og en jevn spillopplevelse. Sett med lette tunere gir bedre balanse enn standard tunere, som komplementerer den generelle følelsen av basen, mens dens åpne utførelse gir en ekstra fordel for Yamahas estetikk.

6-boltsnit halsfeste
Yamahas hals er festet til kroppen med en 6-bolts miter nakkeledd, og gir en mer effektiv overføring av streng vibrasjon trodde kroppen enn konvensjonelle bolt-på ledd. Miter-leddet holder nakken nærmere kroppen for å gi en strammere hold og bedre Sustainlse og resonans, slik at bassen kan bringe livet til hver notat.

Tilpassede V5 Pickups
Yamaha BB 434 er utstyrt med et sett med kraftige, tilpassede V5-pickup, med en delt enkeltspole i nakken og en enkeltbøyle ved broen. Denne konfigurasjonen er perfekt for spillere som liker å spille et bredt spekter av musikalske stiler, og tilbyr det beste av split og bar pickuptoner. De tilpassede V5-pickupene leverer vintage BB-lyden, som gir spillere en klassisk, velbalansert tone og en utmerket artikulasjon. Pickupene har blitt litt oppdatert for å produsere en lysere lyd, slik at bassen kan kutte gjennom blandingen under forestillinger. En enkelt tone kontroll og 2 volum kontroller gir allsidig toneforming, slik at spillerne kan ringe inn den perfekte lyden for å spille.

Vintage Plus Light Bridge
Basens vintage plus lysbro øker strengenes samlede Sustainlse og resonans ved å inkorporere en unik 'diagonal kropp gjennom strengning'. Dette oppnås ved å feste strenger i salen for å passere gjennom kroppen i en 45 grader vinkel, og legger mindre stress på strengen i motsetning til den mer tradisjonelle vertikale strengen. Denne metoden gjør det mulig for broen å overføre streng vibrasjoner til kroppen på en pålitelig og effektiv måte. vintage lar også strengene festes til haleenden.

spesifikasjoner
Kropp og bro
Kropp: Alder
Bro: Vintage Plus Light w / Convertible Stringing
Konstruksjon: Bolt-On
Finish : Svart
Hals og gripebrett
Hals: 5-stykke lønn / mahogny
Felles: 6-Bolt Miter
Skalalengde: 34 "(863.6mm)
Fingerboard: imitert rosentre
Radius: 10 '' (250mm)
Frets: 21 Medium
Inlays: Cream Dots
Mutter: Grafikk
Mutter Bredde: 40mm
Elektronikk og Hardware
Bridge Pickup: VSC5b Single-Coil (Alnico V)
Neck Pickup: VSP5n Split Single-Coil (Alnico V)
Kontroller: 2 x volum, hovedtoner
Tuning Machines: Lett Open Gear
Pickguard: 3-Ply Cream
Brosele: Stål
Hardware : Chrome
Strings: D'Addario EXL-170SL (0,045 - 0,100 målere)
Tilfelle inkludert: Nei
Apple Pay imageVisa image

EAN
4957812619257
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*