TRBX305BL Yamaha TRBX305 Black_1.jpg

Yamaha TRBX305 Black - Bass

Yamaha

Varenr.
TRBX305BL
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 5 528
Yamaha TRBX305 Black - Bass

Rask, spillbar hals
Basen har en nakke som kombinerer en rask, komfortabel profil med 5 stk. Maple / Mahogany laminert konstruksjon for fremragende stabilitet og utmerket tone. En presis montert bolt-på-nakke skjøt gir maksimal justerbarhet og klar, klar tone. Den balanserer perfekt styrke, vibrasjon overføring og øvre gnage access for god all round ytelse.

M3 Pickup og ytelse EQ
YGD-designet M3 pickups har overdimensjonerte polepieces og keramiske magneter for en klar, kraftig tone med imponerende definisjon og dybde. Din ytelse er sikker på å være ren og støyfri takket være den hum-decellende designen, og en tommelstøtte gir uovertruffen spillbarhet og komfort.

TRBX305 har Yamahas eksklusive Performance EQ aktiv krets med fem ytelsesjusterte fullspekter EQ-kurver optimalisert for å gi øyeblikkelig access til viktige lyder sammen med kraftig 2-bånds masterutjevning for å forme og definere tonen.

Yamaha Quality Hardware
Andre funksjoner inkluderer straight string pull fra mutter til maskinhode som eliminerer lateral spenning, gir overlegen tuning og reduserer overtoner, en 43 mm (5-strengers) mutterbredde som gir rask og komfortabel spillbarhet for enhver stil og Yamahas metallplatemonterte standard jack stikkontakt som gir overlegen holdbarhet og lett vedlikehold.

spesifikasjoner
Kropp og bro

Kropp: Mahogni
Finish : Svart
Hals og gripebrett

Hals: 5-stykke lønn / mahogny
Fingerboard: imitert rosentre
Skalalengde: 864mm
Frets: 24
Elektronikk og Hardware

Pickups: Yamaha Keramisk HU
Kontroller: 5 EQ stilbryter (Slap, Pick, Flat, Finger, Solo)
Hardware : Yamaha Black Chrome

EAN
4957812537261
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*