HT-MP100 mp-100(1).jpg

Hotone MP-100 Ampero guitar multieffekt-pedalboard

Hotone

Varenr.
HT-MP100
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 3 455
Hotone MP-100 Ampero guitar multieffekt-pedalboard

    - Multieffekt og forsterkeremulering til el-gitar
    - Innebygd trommemaskin og 100 sek. looper
    - 64 valgbare forsterkere og 60 kabinetter
    - 100 effekter, herunder distortion, wah, chorus m.m.
    - Opptil 9 effekter samtidig
    - Kraftfull Dual-DSP-prosessor
    - 24 Bit/44,1 kHz AD/DA-konverter
    - 4" touchscreen med 800 x 480 pixels oppløsning
    - USB-utgang for lyd eller redigering på datamaskin
    - 4 fotkontroller med ekspresjonspedal
    - Balanserte og ubalanserte utganger

Hotone Ampero er en forsterker- og effektmodellerer som overbeviser med sitt kompakte format og lettanvendelige brukerflate, som bl.a. er basert på en 4"" touchskjerm. Hotone Ampero benytter seg av en kraftfull SHARC-Dual-prosessor, samt teknologiene Comprehensive Dynamic Circuit Modelling High Definition (CDCM HD) og Field Impulse Response Enhancement (F.I.R.E.) for å produsere autentiske forsterkeremuleringer og levende og organiske effekter i høy kvalitet. Dessuten er Hotone Ampero utrustet med en avansert looper og trommemaskin, slik at Ampero kan fungere som en omfattende gulvenhet til alle dine behov. I tillegg til ubalanserte og balanserte stereoutganger, har Hotone Ampero også en USB-port til det integrerte lydkortet eller til firmware-oppdateringer, og en MIDI-inngang. En ekspresjonspedal, aux-inngang og hodetelefonutgang fullender Hotone Ampero.
Dobbel DSP-prosessor og touchscreen

Med en SHARC Dual-DSP-prosessor har Hotone Ampero mer enn nok prosessorkraft til å drive de naturlige emuleringene og effektene som CDCM HD og F.I.R.E.-motorene produserer. Hotone Ampero har også en stor 4"" touchskjerm så du kan redigere effektkjeder og innstillinger på samme måte som på en smarttelefon. Dessuten gir tre DeepL-kontroller deg rask adgang til å stille inn visse essensielle parametre direkte på brettet.
Omfattende lydbibliotek til gitar, bass, akustiske instrumenter og keyboard

Instrumentinngangen på Hotone MP-100 Ampero har tre valgbare innstillinger som gjør det mulig å tilpasse Ampero optimalt til det instrumentet som brettet brukes med. Du kan derfor tilpasse Ampero til elektriske gitarer, el-basser, akustiske gitarer eller keyboards og synthesizere. Modelling-seksjonen gir deg totalt 64 naturlig-klingende forsterker-simuleringer som alle er basert på velkjente forsterkerklassikere, og som dekker alle lydbehov fra krystallklare rene lyder til brutal high-gain-forvrengning. Forsterkeremuleringene kan kombineres med 60 høyttalersimuleringer, og farges med opptil 9 effekter samtidig. Blant Amperos 100 effekter finner vi klassikere som chorus, flanger, phaser, overdrive og wah, samt kompressorer, ringmodulatorer og Bit Crusher. Ekspresjonspedalen gir deg mulighet for å kontrollere visse effektparametre mens du spiller.
Looper og trommemaskin

I tillegg til sitt omfattende utvalg av forsterker-, høyttaler- og effektsimuleringer, har Hotone Ampero også en integrert looper som gir deg mulighet for å ta opp og avspille fraser og segmenter på inntil 100 sekunders lengde. Supplerer du looperen med den innebygde trommemaskinen, så har du et fremragende verktøy for å arbeide med musikken din og utvikle nye ideer med.
Omfattende inn- og utganger

Sist, men ikke minst, overbeviser Hotone Ampero med sitt store utvalg av tilkoblingsmuligheter, noe som gjør den velegnet for nesten enhver situasjon du måtte befinne deg i - uansett om det er på scenen, i studio eller hjemme. De ubalanserte stereoutgangene er beregnet for å sende signalet videre til gitarforsterkerne, mens de balanserte XLR-utgangene gjør det mulig å koble Amero direkte til en mikserpult, aktive monitorer eller opptaksutstyr. Ampero er også utrustet med en USB-port, slik at du kan koble Ampero direkte til en datamaskin og sende lyden til en DAW, eller redigere Ampero med den medfølgende programvaren. En MIDI-inngang, en ekstra ekspresjonspedalutgang, aux-inngang og hodetelefonutgang fullender Hotone Ampero.

EAN
6959473905029

Relaterte varer

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*