LINE 6 FX HX EFFECTS - effektpedal

Line 6

Varenr.
GHXEFFECTSII
Lager
På lager
Pris
kr 7 067
LINE 6 FX HX EFFECTS - effektpedal

Bærbar og kraftig
Line 6 Helix HX Compact Effects Processor pakker i over 100 effektmodeller i en bærbar pakke som er klar til å treffe scene. I sitt kompakte chassis lar HX deg integrere fullt ut med en gitarforsterker og front-of-house-oppsett, og den har makten til å bli sentrum for hele riggen din.

Helix-teknologi
Line 6 HX-pakker med samme teknologi som den prisbelønte Helix-produktlinjen. Det effektiviserer funksjonaliteten til bare effektpedalene, men det gir deg fortsatt tilgang til 100+ effekter som dekker stasjoner, modulasjoner, reverb, forsinkelser, wahs, tonehøydeeffekter og mye mer. Denne teknologien er perfekt for gitarister som ikke trenger den fullstendige gitar- / skapmodelleringsteknologien til Helix, men likevel ønsker å skaffe seg et stort utvalg av lyder for bruk med riggen sin.

Ytelsesfremmende teknologi
HX arver mange funksjoner fra Helix gulvbrettet. HX har 6 LED-skjermer med muligheten til å skrive "Scribble Strips" og enkelt merke FX-patcher. Fotbryterne er også omgitt av fargeskiftende LED-ringer, slik at du tydelig ser hvilken effekttype du har aktivert. Fotbryterne har berøringskapasitiv teknologi, slik at du med en enkel berøring med en finger umiddelbart får tilgang til viktige FX-parametere.

Flere tilkoblinger
HX kan bli sentrum for hele din rigg for musikkproduksjon. Den har stereoinnganger og -utganger ved siden av Auxiliary-inn-og-utganger for å bruke dine egne trampekassepedaler eller tillate deg å koble til en forsterkers FX-løkke ved hjelp av 4-kabelmetoden. HX har også MIDI inn / ut, USB-tilkobling og 2 amp-tilkoblinger for å kontrollere forsterkerens kanalbytte. HX pakker også i Impulse Responses, så hvis du ønsker å lage en direkte forbindelse til et miksebord eller en opptaksenhet, kan du dirigere et signal med IR-modellering aktivert.

Spesifikasjoner
Mer enn 100 FX-modeller
9 effekter samtidig
Forvrengninger, forsinkelser, reverb, moduleringer, tonehøyde / synth / filtre, kompressorer / begrensere, EQ, Wahs og seks-bryter looper
Eldre effekter fra Line 6 M13, M9, M5, DL4TM, MM4 TM, FM4 TM og DM4 TM
Last inn tilpassede impulsresponser inkludert akustisk gitar kroppsresonans
Flere tilkoblinger inkludert stereo inn / ut
Forsterkerkontroll med 2 amp bryterutganger
USB-utgang for opptak og lydoppsett
Utrolig effektmodellering fra HELIX-familien
123dB dynamisk registerinngang
Scribble Strips og LED fargekoordinerte ringer
Berør kapasitive fotpedaler for tilgang til pedaler med direkte effekt
Type: Multi Effects Processor / Effects Modeller
Tilkobling: Pedal / Amp Out x 2, Send / Return x2, Input / Output x2 (stereo / mono), Midi In / Out, USB
Strøm: DC-strømforsyning inkludert

EAN
614252324175
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*