HELIXRACKEU 5555.jpg

Line 6 Helix Rack Guitar amp

Line 6

Varenr.
HELIXRACKEU
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 19 924

Line 6 Helix Rack Guitar amp

Dual DSP-drevet HX Modellering Engine w / 4 Diskret Stereo signalveier
Neste generasjons HX-forsterkere, førerhus, effekter og tredjeparts førerhus IR-import
Omfattende I / U for sømløs integrasjon med hele riggen
Tour Grade 3RU-stativ med valgfri fotbasert kontroller
AES / EBU og SPDIF Digital I / O med Wordclock

Neste generasjons gitarprosessor
Helix ™ Rack er en ny type gitarprosessor som ikke bare er en rackmontert multieffektprosessor som er lydbasert og føles autentisk, men også den mest omfattende hovedkontrolleren for gitarsystemer som noen gang er bygget. Gjen tonene i hodet med den nye HX modellering engine med lyder som vil føle kjent for alle som noen gang har brukt tid i studio får de beste gitarlyder fra både vintage og moderne utstyr. Dra nytte av de mest omfattende I / O- og rutemulighetene som noen gang er innebygd i en multieffekt, og integrer enkelt favorittpedalene dine i Helix Rack-miljøet. Når du er koblet til, kan du lage tilpassede oppsett som gjør at de eksterne pedalene dine føles som om de alle er under panseret. Enten du tilbringer tiden din i studio eller på scene, er Helix Rack neste generasjons gitarprosessor du har ventet på.

Autentisk lyd og følelse
Helix Rack representerer et stort sprang fremover for gitarteknologi - det føles og høres ut som analogt utstyr. Dual-DSP- engine gjenskaper nøyaktig den dynamiske følelsen av rørforsterkere, ikke bare deres soniske fingeravtrykk. Hvert trinn i kretsen til en forsterker er målt og matchet tilbake til originalen, slik at hver modell reagerer og samhandler akkurat som den virkelige tingen. Dette nivået av dynamiske kretsdetaljer strekker seg inn i områder som strømforsyningsrippel, individuelt rørfall og kontroll over B + spenninger. Når disse elementene er fanget, får du klassisk blomst og gooey kompresjon på noen forsterkere, og en kraftig gut punch på andre. Helix Rack lar deg også laste inn Custome impulsresponser, slik at du kan tilpasse riggoppsettet ditt.

Intuitivt design
Massiv kraft kommer tradisjonelt med en bratt læringskurve, men Helix Rack utfordrer den tankegangen. Den store 6,2-tommers LCD-skjermen på 800x480 piksler eliminerer men dykke i menyen og gir samme kontrollnivå som du forventer av en ekstern editor. Når det gjelder å lage toner, er Helix Rack like rask som deg.

Rask redigering med Helix Control
Helix Rack kan styres av nesten alle MIDI-kompatible enheter, men å legge til Helix Control gir deg de samme innovative mulighetene som finnes i gulvbaserte Helix, og dette betyr at du - for første gang - ikke trenger å slutte å spille for juster en knott. Med pedalredigeringsmodus kan du redigere en hvilken som helst parameter du liker ved å bruke foten din: bare velg blokken du vil tilpasse, og parametrene renner ut på Helix Control-fotbryterne. Velg en parameter, og juster verdien ved å bruke en av tre valgfrie uttrykkspedaler.

Helix Rack med Helix Control er den raskeste toneskaperen av sitt slag på planeten. Men det er bare en del av historien, den er også den mest fleksible. Helix Rack har FIR stereostier per forhåndsinnstilling, slik at du kan designe komplekse rutescenarier for hver patch. Å lage variasjoner på våte og tørre rutingsskjemaer er like enkelt som å laste inn en mal eller justere styrespaken, og å bruke de innebygde effektmodellene i forbindelse med de 4 fritt tildelbare effektløkkene betyr at tonemulighetene er enorme.

Kontroller hele riggen din
Helix Rack kan bli nervesenteret for hele gitarriggen din. Integrer enkelt tradisjonelle effektpedaler og annen hardware i miljøet ditt, og skape en sømløs hybridrigg som inneholder det beste av hva programvare og hardware har å tilby.

Helix Rack har den mest fleksible lydrutingen som noensinne er sett på en gitarprosessor, takket være den dynamisk tildelte DSP. Bruk de fire effektløkkene til å koble til fire separate pedalkjeder, eller del dem opp og bruk dem som fritt tildelbare innganger og utganger. I kombinasjon med fire stereostier betyr dette at du kan behandle flere instrumenter samtidig, sende våte og tørre signaler til forskjellige steder, og lage store integrerte systemer som utnytter både digital og analog I / O samtidig.

Når du trenger å innlemme eksterne enheter via MIDI, tilbyr Helix Rack mer fleksibilitet enn noen multieffekt noensinne. I tillegg til kraftig MIDI-kontroll i sanntid, kan Helix Rack sende opptil seks separate kommandoer ved patch tilbakekalling som ikke er tilordnet en tilkoblet fotbryter, noe som betyr at du kan endre en patch på en synth, starte en sequencer og slå opp en fader på en ekstern mikser, alle med en patch tilbakekalling. Legg til AES / EBU digital I / O, Wordclock-synkronisering, støtte for tre uttrykkspedaler, CV / uttrykk ut og ekstern forsterkerbytte, og Helix Rack kan være kommandosenteret for alle størrelser.

Helix Rack
Helix Rack representerer en ny måte å tenke på gitarister og teknologi, og gir kreative musikere verktøyene for raskt å gjenskape lyden de hører hodet på, uten sonisk kompromiss.

Helix Control kan legge til mange unike funksjoner som vil forbedre Helix Rack-opplevelsen. Kombinert utgjør disse to utstyrene et eksepsjonelt kraftig gitarsystem.

Helix V2.01
2.01-firmwareoppdateringen tilbyr nye funksjoner for muti-effektpedalen din, og tilbyr en ny samling modeller og forbedringer for å gi deg en enda større spillopplevelse. Med nye variax-kontrollforbedringer som åpner for nye tonemuligheter og nye funksjoner for å forbedre ytelsen, sørger Helix v2.01 for at du får den beste ytelsen fra pedalen din. Hold pedalene oppdatert med den nyeste programvaren og den faste ledningen ved å gå til Line 6 nettstedet.

Spesifikasjoner
Generell
Pedaltype: Multi-effekter
Antall effekter: 70+
Forsterkermodellering: Ja
Modellering Engine : Dual DSP-Powered HX m / 4 x Diskret stereosignal Paths
Antall modeller:
45 x forsterkere
30 x førerhus
16 x mikrofoner
Skjerm: 6,2 "800x480-Pixel LCD
Tilkoblinger
Analoge innganger:
1 x XLR (mikrofon)
1 x 1/4 "(gitar)
1 x 1/4 "(Aux)
4 x 1/4 "(Ext Control)
4 x 1/4 "(retur)
Digitale innganger:
1 x Coax
1 x XLR (AES / EBU)
1 x BNC (Word Clock)
Analoge utganger:
2 x XLR
2 x 1/4 "
1 x 1/4 "(gjennom)
1 x 1/4 "(hodetelefoner)
4 x 1/4 "(Send)
Digitale utganger:
1 x Coax
1 x XLR (AES / EBU) (L6-kobling)
MIDI I / O: inn, ut / gjennom
Datamaskintilkobling: USB Type B
Dimensjoner
Høyde: 9,5 "
Bredde: 19 "
Dybde: 5,25 "
Vekt: 9,3 kg.

EAN
0614252304764

Relaterte varer

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*