150557 MXR EP103 Echoplex delay.jpg

MXR EP103 Echoplex delay

MXR

Varenr.
150557
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 3 299
MXR EP103 Echoplex delay

Rik, Vintange Tone!

EP103 har tre modulasjonsknapper, inkludert kontroller for volum, Delay og bærekraft. Disse tre knappene gir deg maksimal kontroll over delay, slik at du modulerer parametrene for å skape lyden du leter etter. Denne pedalen er ideell for en rekke bruksområder fra ekkoer og korte forsinkelser for å puste refraffekter.

Delay kontrollen setter tiden mellom repeter fra 40 til 750 ms, Sustain-kontrollen angir antall repetisjoner, og volumkontrollen angir utgangsnivået for repetisjonene. En av de mest unike funksjonene til EP103 er "Age" -knappen som lar Du påvirker tonen for å gi den en gammel og vintage tone ved å legge til subtil distortion og nød.

Trykk på Tempo

Echoplex- Delay også knappe tempo funksjonalitet, i opptil 4 sekunder delay, når du kobler til en M199 MXR Tap Tempo Switch (selges separat). Tørrbanen er alt analog med Constant Headroom Technology, som gir en full 20 volt hodeplass og også et valg av ekte relé eller stier forbi. EP103 kan settes til 100 våt modus sammen med stereo inngang og utgangsmodus.
Premium Quality Design

I tillegg til å tilby en rekke delay og tonalitet, er den stomp-sized boksen også kompakt og slank i designelementene. Flytter på fra forgjengeren EP-3, denne nedskalerte versjonen av de originale FX-pedalpakker i like mye funksjonalitet til et overkommelig prisklasse. I tillegg til å være slank og kompakt, har denne fxpedalen digitale lydbaner, og hi-fi-analogen er 100 tørr på den opprinnelige signalbanen.
Egenskaper

    Vintage Echoplex EP-3 tape ekko varme og modulering brukt av greats som Eddie Van Halen og David Gilmour
    Hi-fi analoge og digitale lydbaner
    Alderkontroll varierer delay fra uberørt til mørkt og skittent
    Delay kontroll gir 40-750ms delay
    Tap-jack gir opptil 4 sekunder delay med en valgfri M199 Tap Tempo Switch
    Studio-grade lavt støy gulv
    Stereo In / Out-funksjon ved bruk av TRS-kabler
    delay har samme tonekrets som Echoplex Preamp

EAN
710137096622

Relaterte varer

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*