370794507050 DADDARIO GH- Humidifier 1.jpg

D'Addario GH - Befukter

D'Addario

Varenr.
370794507050
Lager
På lager
Pris
kr 435

D'Addario GH - Befukter

 

Tørr luft er et akustisk instrument sin verste fiende. D'Addario Automatic Humidity Control System er et vedlikeholdsfritt fuktighetssystem for akustiske gitarer. Det er et toveis system som både avgir og absorberer fuktighet og dermed opprettholder en konstant fuktighet på 45-50%. Du trenger ikke tenke på sesongendringer, temperaturer eller geografiske faktorer. Når du åpner en pose, varer den 2-6 måneder, avhengig av naturlig fuktighet. PW-HPK-01 leveres med tre pakker Maintain samt to finmaskede myke futteral der toveis systemet plasseres. Det ene futteralet plasseres i lydhullet hengende over D- og G -strengen. Den andre futteralet er tenkt plassert med hodet på gitaren. Oppbevar alltid gitaren med toveis systemet i etuiet når den ikke er i bruk. Det er best for instrumentet. Erstatningspakker er tilgjengelige for kjøp og kalles Humidipak Replacement Pack (PW-HPRP-03).

Dette er vår mest populære luftfukter for gitarer, og D'Addario's Humidity Control System anbefales av ledende gitarprodusenter som Taylor m.fl.

Merk: Humidipak Maintain (PW-HPK-01) er designet for å opprettholde og opprettholde instrumentets fuktighetsnivå. Dette produktet er ikke beregnet på avfukting i miljøer med naturlig høy luftfuktighet. Hvis instrumentet ditt ikke tidligere har vært utsatt for fuktig luft eller er i et tørt miljø, anbefales det å bruke Humidipak Restore (PW-HPK-03) i en periode for å gjenopprette riktig fuktighetsnivå til instrumentet før du bytter til Humidipak Vedlikeholde. Hvis du bruker Humidipak Maintain på allerede tørre instrumenter, vil du ha en vesentlig kortere levetid på pakkene.

EAN
019954952907
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*