8010275 Korg Monologue-GD Analog Synth_1.jpg

Korg Monologue-GD Analog - Synthesizer

Korg

Varenr.
8010275
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 3 995

Korg Monologue-GD Analog - Synthesizer

- Kraftig og allsidig monofonisk analog synthesizer
- Automatisert 16-trinnsknapper og bevegelses-sequencer
- Oscilloskop viser bølgeformen visuelt
- Fullstendig programmerbare med 100 programminner
- Mulighet for mikro-stemming
 
Monologen syntese engine er overhalt med en rekke nye funksjoner som forbedrer funksjonalitet og ytelse. VCF er endret for 2-polet for ekstra bite og knase. En stasjonsskive har blitt lagt til for rike bas- og skjæreledninger, og LFO-kontrollen har blitt utvidet med høyere priser og dypere modulering for økt kontroll. Step Sequencer har nå 16 høykvalitets trinnknapper for raskere redigering i sanntid, og forbedrer den samlede arbeidsflyten. En trykknapp og svingknappen for 'parameterlås' stilbevegelsessekvensering. En nøkkelutløser muliggjør transponeringskontroll av sekvenser i sanntid.
 
Re-Vamped Design:
 
Monologens design er basert på den originale Minilogue fra Korg, som bygger på suksessen til det ergonomiske og intuitive designet for å tilby en svært bærbar, kraftig synthesizer. En av de mest spennende tilleggene er mikro-tuning-funksjonene Monologen har. Med Richard D. James (Aphex Twin) som rådgiver og en del av det forhåndsdefinerte voicing-teamet, har Monologs lydpalett blitt utvidet og revitalisert av en av verdens ledende synthmusikere. Den mindre designen er lett og enda mer bærbar enn forgjengeren med et 25-tommers slank keyboard nedskalert for en mer kompakt og strømlinjeformet design. Monologen er også tilgjengelig i en rekke nye iøynefallende farger inkludert anodisert svart, dark blue, gold og rødt.
 
Kraftig, allsidig synth:
 
Monologen er designet for å tilby en rekke kraftige funksjoner og kontroller som lar deg lage og manipulere lyd. Syntesen selv har en monofonisk design og kan programmeres med opptil 20 brukerprogramminner med 80 forhåndsinnstilte lyder inkludert. Monologen fanger samme ånd som Minilogue, re-designet for monofonsyntese. Driftsseksjonen har også blitt utvidet til en rikere og mer allsidig sonisk palett, som skaper et kraftverk i kombinasjon med de oppdaterte sekvenseringsegenskapene.
 
16-trinns sekvensering:
 
Den innebygde 16-trinns sequencer har bevegelsessekvensopptaksmuligheter, noe som gir deg et bredt spekter av muligheter når det gjelder opptak og arrangering av lyder. Med monologen kan du registrere og ordne med hverandre, med trinnopptak, slik at du kan spille inn ved å skrive inn notater, slik at du kan lage komplekse rytmer og sekvenser på fluen.
 
Visualiser lyden din:
 
En av de mest unike egenskapene til denne kraftige synthesizer er oscilloskopet. OLED-skjermen viser deg bølgeformen når du lager lyden din. I tillegg til å være et underholdende tillegg, hjelper dette også når du lager lyder som du ser hvordan lyden endres når du justerer hver kontroll.
 
Batteridrevet design:
 
Det buede, sandblåste aluminiums frontpanelet er slitesterk og ser elegant og stilig ut. Også omtalt er metallakselpotensiometre, solid chassismonterte metallakselpotensiometre og gummibelagte knotter, noe som resulterer i en robust, slitesterk konstruksjon som lett kan tåle transportens strenge og live bruk. Monologen kan også drives av 6 x AA-batterier (inkludert) for ekstra allsidighet, slik at du kan sette opp og lage lyder uansett hvor du går, og med monologen varer i opptil 8 timer, trenger du ikke å bekymre deg for å skifte batterier stadig.
 

Egenskaper:

- Kraftig monofonisk analog synthesizer
- Fullt programmerbar, med 100 programminner (80 lyder inkludert, 20 brukerprogrammer)
- Automatiske 16-trinns knapper for å lage komplekse sekvenser
- Oscilloskopfunksjonen viser bølgeformen visuelt
- Robust og stilig med aluminiums topppanel, chassismonterte potter, gummibelagte knapper og ekte trebakside
- MIDI, USB MIDI og Audio Sync for alle typer in-studio og live tilkobling, inkludert direkte synkronisering med SQ1, volca, electribe og mer
- Elegant Gold finish
 

Spesifikasjoner:

- Farge: Gold
- Syntetiserings type: Analog syntese
- Maksimal polyfoni: 1 stemme monofonisk
- Keyboard: Slim 25 taster (Velocity sensitive)
- Struktur: 2VCO, 1VCF, 1EG, 1LFO, 1VA
- Programmer: 100 (80 forhåndsinnstilt + 20 bruker)
- Sequencer: 16 trinn x 100 programmer
- Strømforsyning: AA batterier x 6 eller vekselstrømadapter
- Batterilevetid: Ca. 6-8 timer
- Dimensjoner: 350 x 276 x 76 mm / 13,78 "x 10,87" x 2,99 "
- Vekt: 1,7 kg / 3,75 lbs. (Unntatt batterier)
- Inkluderte varer: Seks AA alkaline batterier
EAN
4959112164291

Relaterte varer

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*