Roland E-X10 Keyboard 1 (1).jpeg

Roland E-X10 Keyboard

Roland

Varenr.
424111
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 2 370
 
 

 

Start den musikalske reisen din med E-X10, et inspirerende nybegynnerkeyboard med kvalitetsfunksjoner hentet fra profesjonelle Roland-instrumenter. Ha det gøy mens du lærer, med uttrykksfulle akustiske pianoer og hundrevis av andre lyder. Led et fullt band med auto-akkompagnement, og koble til en mikrofon for å synge med. Spill inn keyboardframføringer for å sjekke framgangen din. Og spill hvor som helst med det slanke portable designet, innebygd stereohøyttalersystem og støtte for batteridrift.

 

Standardfunksjoner

Et stilig og rimelig portabelt instrument med anerkjente Roland-lydfunksjoner og kvalitetskonstruksjon
Uttrykksfullt klaviatur med 61 tangenter som er tradisjonelt utformet slik at de gir en piano-lignende spilleopplevelse
Innebygget stereo høyttalersystem med stor og kraftig lyd
Rike, uttrykksfulle akustiske pianoer hentet fra Rolands hjemme- og stagepianoer
Over 600 tilleggslyder, inkludert elektriske pianoer, orgler, synthesizere, orkesterinstrumenter, perkusjon, verdensmusikklyder, med mer
Kontroller sofistikerte musikkarrangementer med auto-akkompagnementfunksjonen
140 innebygde sanger du kan spille sammen med og utvikle ferdighetene dine
Innspillingsfunksjon for å ta opp keyboard- og arrangementframføringer
Lagre favorittlydoppsett for rask gjenhenting
Metronom- og leksjonsmodus for daglig øving
Transponering-, dual-, split- og arpeggiatorfunksjoner
Mikrofoninngang for å synge med, og hodetelefonutgang for stille øving
Aux-inngang for å spille sammen med sanger fra en mobilenhet
USB-port slik at du kan bruke det som et kontrollerkeyboard med musikkproduksjonsprogramvare på en datamaskin.
Lettvektsdesign (3,9 kg / 8,6 lb.) for enkel transport
Driftes på inkludert AC-adapter eller seks AA-batterier

 

Rolands kvalitetsdesign og ytelse.

I over 50 år har Roland vært en pålitelig leder innen elektroniske instrumenter for profesjonelle musikere over hele verden. Med sitt attraktive design, uttrykksfulle lyder og allsidige funksjoner inspirert av de beste keyboardene og synthesizerene våre, gir E-X10 deg et solid grunnlag for å utvikle kreative ferdigheter og å gjøre musikk til en del av dagliglivet ditt.

 

Rike, uttrykksfulle lyder.

E-X10 har akustiske pianolyder med overlegen lydkvalitet og uttrykk hentet fra de prisvinnende hjemme- og stagepianoene våre. Klaviaturet med 61 tangenter i pianostil med en komfortabel, responsiv følelse gjør at du kan etablere skikkelige teknikker som enkelt lar seg overføre til andre keyboardinstrumenter.

 

Inspirerende lyder for enhver sjanger.

I tillegg til akustiske pianoer er E-X10 fylt opp med tilleggslyder som utforsker et univers av musikalske stilarter. Over 600 lyder inkluderer alt fra elektriske pianoer, orgler og orkesterinstrumenter til synthesizere for moderne sjangere. Det er også et stort utvalg av verdensmusikklyder slik at du kan spille regionale stilarter fra alle verdenshjørner.

 

Bli med i bandet.

Med E-X10 er det alltid engasjerende og spennende å lære musikk. Ha det gøy og bygg opp selvtilliten ved å spille sammen med 140 inkluderte sanger. Eller koble til mobilenheten din via aux-inngangen og jam til favoritter fra musikkbiblioteket ditt. Når du er klar til å gå solo lar auto-akkompagnementfunksjonen deg kommandere et fullt band med venstrehånden mens du spiller med med den høyre. Over 200 forhåndsinnstilte stilarter er tilgjengelig, fra rock, pop og jazz til ballader, moderne dancemusikk, med mer.

 

Bygg opp ferdighetene dine.

Hver inkluderte sang har tre leksjoner som hjelper deg med å bygge opp nøyaktighet, komplett med poengberegning som holder deg motivert. Det er også en metronom, et klassisk verktøy for å utvikle god timing. Og med innspillingsfunksjon kan du ta opp spillingen din når som helst, slik at du kan evaluere framgangen og høre hvor du trenger å forbedre deg.

 

Enkel navigasjon.

E-X10s enkle grensesnitt er lett å betjene, med informativ skjerm og egne knapper for tilgang til viktige funksjoner. Lyd-, sang- og stilkategorier listes opp på panelet og gjør at du raskt kan finne det du ser etter uten å måtte bla opp i manualen.

 

Frittstående og enkel å bære.

Med sitt lette og portable design (3,9 kg / 8,6 lb.) kan du ta med deg E-X10 og spille hvor som helst. Spill med full, klar lyd og rik bassrespons med det innebygde stereosystemet. Eller plugg inn hodetelefoner og demp høyttalerne for stille spilleøkter som ikke forstyrrer andre. Du kan drifte E-X10 med den inkluderte adapteren, eller sette inn seks AA-batterier for opptil tre timer med spilletid på farten.

 

Utforsk nye musikalske grenser.

E-X10 har en mikrofoninngang som gjør at du eller en venn kan synge sammen med musikken gjennom keyboardets lydsystem. Og med USB-kontakten kan du bruke keyboardet som en MIDI-kontroller med alle typer musikkomposisjonsprogramvare og læringsapper på datamaskinen din.

EAN
4957054518240
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*