Roland FP-60X-BK - Digitalt piano

Roland

Varenr.
FP-60X-BK
Lager
På lager
Pris
kr 11 850
Roland FP-60X-BK - Digitalt piano

Neste nivå portabelt piano med forbedrede lyder, kraftige høyttalere og fyldige ambienceeffekter.

Hvis du er ute etter proff framføring til lavere pris enn toppmodellen, så er FP-60X noe for deg. Mellomnivåmodellen i FP-X-serien er et kompakt og elegant instrument som framhever ethvert hjem, og det har et stort utvalg funksjoner som vil tilfredsstille erfarne musikere. Kjernen i FP-60X er Rolands SuperNATURAL Piano og dynamisk 88-tangenters PHA-4 Standard-klaviatur, i tillegg til et utvalg uttrykksfulle akustiske pianoer og avanserte personaliseringsmuligheter med Piano Designer. Det er også mange utvalgte lyder for å utforske andre musikkstiler, i tillegg til ambienceeffekter som sammen med SuperNATURAL Piano gir deg en utrolig realisme, et kraftig stereolydsystem og Headphones 3D Ambience, for private spilleøkter.

SuperNATURAL Piano lydmotor gir fyldig uttrykk, fra pianissimo til fortissimo
Spesielt utvalgte innebygde lyder, klare for enhver musikksjanger, inkludert elektriske pianoer, orgler, strykere og synthesizere
Inkludert Piano Designer-funksjon gir deg avansert personalisering av pianolyden
PHA-4 Standard klaviatur, for autentisk følelse av akustisk piano
Innebygd 26-watts stereohøyttalersystem gir deg dyp og fyldig lyd
Headphones 3D Ambience-funksjon for naturlig lyd i private øvingsøkter
Attraktivt, moderne utseende basert på det prisvinnende designet til tidligere generasjoner i FP-serien
Lyd- og MIDI-tilkobling via Bluetooth og USB
Doble hodetelefonutganger for firhendig og lærer/student-situasjoner
Mikrofoninngang og vokaleffekter
Valgfrie stativ- og trepedalenheter er tilgjengelig for et stående oppsett (KSC-72, KPD-90) eller portabel bruk (KS-20X, RPU-3)
Tilgjengelig i sort eller hvit
Finn lyden din med SuperNATURAL og Piano Designer


FP-60X benytter Rolands anerkjente SuperNATURAL Piano for å fange opp enhver nyanse i spillestilen din, fra subtil pianissimo til hamrende fortissimo. Går du videre, kan du forme og skreddersy lyden din ved å justere bass, mellomtone og diskant med tonekontrollene og bruke den inkluderte Piano Designer for å finjustere lyden på hver enkelt tone. FP-60X inkluderer også My Stage-funksjonen, som setter sammen spesielt utvalgte pianolyder og ambiencetyper for å gi deg en altoppslukende opplevelse av å spille i ulike lokaler, som strekker seg fra intime øvingsstudioer til atmosfæriske konsertsaler.

Dynamisk PHA-4 Standard klaviatur som kjennes som på et akustisk flygel.


Et portabelt piano bør også kunne låte vakkert, og FP-60X skuffer ikke. PHA-4 Standard-klaviaturet gir deg "hammer action" og "escapement" som på akustiske kvalitetsinstrumenter under fingrene dine, helt ned til den lille klikkefølelsen når hver tangent trykkes ned. Fullverdige 88 tangenter med elfenbensfølelse lar deg komponere uten begrensninger og å spille de mest krevende musikkstykkene uten problem, der den uttrykksfulle SuperNATURAL-motoren får fram hver eneste lille detalj.

Framfør eller øv med kraftige høyttalere og Headphones 3D Ambience.


FP-60X er laget for å støtte både soloøving og framføringer. Hvis du skal spille på et lite konsertsted vil du kjenne kraften fra de spesiallagte høyttalersystemet, som gir deg fremstående uttrykk over hele pianoets lydrekkevidde. Og når du øver alene lar Headphones 3D Ambience-funksjonen deg gi deg hen til et altoppslukende lydlandskap som gjør at musikken føles som den kommer fra instrumentets indre, ikke fra hodetelefonene.

Kompakt og klart for utvidelser.


Pianoer i full størrelse står gjerne i et eget musikkrom. Men det svært portable FP-60X kan enkelt flyttes og oppbevares etter som du ønsker det. Dette allsidige instrumentet kan også utvides for liveframføringer og tradisjonelle spilleteknikker med tilgjengelige valg slik som KSC-72 og KS-20X stativer, og KPD-90 og RPU-3 trepedalenheter. Og fordi et piano bør se like bra ut som det låter, har FP-60X den samme moderne utførelsen som vant flere internasjonale designpriser for forgjengeren i FP-serien.

Utvid musikken din med Bluetooth, USB med mer.


FP-60X åpner opp en verden av muligheter med sine avanserte moderne funksjoner. Med Bluetooth-lyd og en smarttelefon kan du spille sammen med musikk som strømmes gjennom pianoets kraftige høyttalere, eller du kan jobbe med teknikken din med nettbaserte pianoleksjoner. Og med Bluetooth MIDI kan du koble deg til morsomme musikkkomposisjonsapper slik som Rolands Zenbeats eller Apples GarageBand. Hvis du vil synge kan du koble til en mikrofon, legge til effekter og forsterke vokalen din gjennom høyttalerne, og så spille den inn sammen med pianospillingen din ved å bruke den inkluderte opptakeren. FP-60X inneholder også tilkobling for USB-lyd/MIDI, noe som gjør at du kan bruke det med datamaskiner og spille inn spor i profesjonell musikkproduksjonsprogramvare.

EAN
4957054515010
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*