NU1X PBW NU1XPBW Polished Briliant WH.png

NU1XPBW Polished Briliant WH - Digitalt piano

Yamaha

Varenr.
NU1X PBW
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 69 338
NU1XPBW Polished Briliant WH - Digitalt piano

Hybridpiano i klassisk pianodesign med ekte mekanikk og tretangenter, kombinert med de fineste digitale flygelsamplingene av Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial.
Med de samme ekte tretangentene som brukes i Yamahas beste akustiske pianoer, i tillegg til et raffinert, kompakt og klassisk design, så vil dette pianoet gli perfekt inn i ethvert privat hjem, men kirker og skoler vil også sette pris på lyden og funksjonene NU1X har å tilby. Dette er et “ekte” piano som aldri trenger å stemmes. Å spille på et NU1X-piano betyr også tilgang til lyden av de to legendariske konsertflyglene Yamaha CFX og Bösendrofer Imperial. Uansett om du foretrekker den kraftige, ekspansive paletten fra Yamaha CFX eller de varme og rike Wiener-tonene fra Bösendorfer Imperial, så er det enkelt å skifte mellom de to.


Anslaget og følelsen til et piano er ekstremt viktig for alle som spiller piano, uansett om man er nybegynner eller profesjonell. NU1X gir deg en helt autentisk spilleopplevelse som er tilnærmet umulig å skille fra opplevelsen av et akustisk piano. Med samme mekanikk og ekte tretangenter som Yamahas stående piano, så er NU1X et instrument som virkelig inspirerer.


Takket være Yamahas avanserte binaural samplingteknologi er lyden du hører gjennom hodetelefonene dine bemerkelsesverdig levende. Denne teknologien tar i bruk samplinger som er innspilt med spesialmikrofoner som fanger posisjonsopplysninger og andre nyanser som vanligvis kun er hørbart gjennom det menneskelige øret. Resultatet er en lyd som er så naturlig og gjennomført at det er lett å glemme at du har på deg hodetelefoner.


Bak et enkelt kontrollpanel gjemmer det seg massevis av funksjoner og tilkoblingsmuligheter. NU1X kan bl.a. Kobles direkte til datamaskin og mobile enheter via USB, lyd- og innspillingssystemer via lydkabler, og det kan også fungere trådløst som Bluetooth-mottaker og integreres med iOS-apper via WiFi.

Når man spiller på et flygel, så klinger lyden i hele instrumentkroppen, og skaper en rik resonans som innhyller pianisten. Dette fenomenet gjengis perfekt av NU1X gjennom Virtual Resonance Modeling (VRM), som kontinuerlig beregner de ulike strengevibrasjonene i strengene for hver av de 88 tonene på klaviaturet. Dette bidrar med å gi pianoet et levende, rikt og variert uttrykk som avspeiler en grenseløs rekke faktorer det å spille piano faktisk innebærer, som: hvilke tangenter som slås an, anslagsstyrken og pedalenes bevegelse.

Høydepunkter

    Fantastisk naturlig følelse av et ekte piano kombinert med en designmessig eleganse som kler et hvilket lokale som helst

    Yamaha CFX- og Bösendorfer Imperial-samplinger

    CFX Binaural sampling

    VRM (Virtual Resonance Modeling)

    GP Response Damper Pedal

    USB-lydopptaker

    Innebygd Bluetooth lar deg koble trådløst til smarte enheter

    Maks. polyfoni på 256

    Innebygde lyder: CFX Grand, Binaural CFX Grand, Bösendorfer Imperial,  Studio Grand, Ballad Grand, DX E.Piano, Vintage E.Piano, Harpsichord 8’, Harpsi. 8’+4’, Celesta, Organ Principal, Organ Tutti, Jazz Organ, Piano + Strings         

    Intelligent Acoustic Control (IAC) og Acoustic Optimizer

    Stereophonic Optimizer

    Innebygde forsterkere: (45 W + 45 W) x 2

    Innebygde høyttalere: (16 cm + 1.9 cm) x 2

    Dimensjoner 1501 x 1024 x 463 mm

    Vekt 111 kg

 
EAN
4957812618410
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*