424312A38 Roland F107-BKX_1.jpg

Roland F107-BKX - digitalpiano

Roland

Varenr.
424312A38
Lager
På lager
Pris
kr 10 850
Roland F107-BKX  - digitalpiano

Moderne design, inspirerende spillbarhet.

Strømlinjeformet og rimelig piano til hjemmebruk, med et attraktivt moderne design, klasseledende lyd og spillbarhet, inkludert Bluetooth®, med mer.

F107 er slank, stilig og rimelig, og gir deg eksepsjonell pianoytelse i det moderne hjemmet ditt. Den har et strømlinjeformet design basert på den prisvinnende F701. og passer perfekt inn i moderne møblering. Du får også den beste tonen og følelsen, takket være den samme lydmotoren og klaviaturfølelsen som finnes i Rolands beste pianoer. Og med inkludert Bluetooth® kan du øke musikkgleden med mobilenheter og den tilhørende Roland Piano-appen.

Strømlinjeformet og rimelig hjemmepiano med klasseledende lyd og spillbarhet
Kompakt og attraktiv moderne design basert på Roland F701, som vant Red Dot Design Award i 2021.
Omfattende uttrykksfullhet fra Rolands SuperNATURAL Piano-teknologi
Autentisk akustisk flygel-anslag og respons med 88 tangenters PHA-4 Standard-klaviatur
Enkelt og direkte brukergrensesnitt for ukomplisert betjening
Innebygget stereo høyttalersystem med fyldig, fullstendig lyd
256 toners polyfoni gjør at du kan spille komplekse stykker uten kompromiss
Koble til en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth for å spille sammen med favorittsanger og å jobbe med MIDI musikkapper
Kontrollér F107-funksjoner, utforsk øvelser med mer, med den tilhørende Roland Piano-appen
Sustain-, soft- og sostenuto-pedaler for avanserte teknikker
Doble hodetelefonutganger og Twin Piano-modus for å spille sammen med en venn eller lærer
Elegant utforming av lokket, som danner et stativ for noter eller en mobilenhet når det åpnes
USB-porter for å koble til datamaskiner og flashlagringsenheter
 

Rett og slett stilig.

Rolands hjemmepianoer er kjent for sitt attraktive design, og F107 er intet unntak. Med et diskret kabinett likt F701, vinner av Red Dot Design Award i 2021, ser dette instrumentet flott ut i ethvert rom. Den effektive størrelsen virker ikke forstyrrende i rommet, og det elegante lokket skjuler klaviaturet når det ikke er i bruk. Og når du er klar til å spille, gjøres lokket om til et praktisk stativ for noter eller en mobilenhet. Og med de smart organiserte kontrollene kan du raskt få tilgang til de viktigste pianofunksjonene uten distraksjoner.

 

En SuperNATURAL opplevelse.

F107 har inspirerende lyder og uttrykk du ikke finner i andre hjemmepianoer til denne prisen. Pianomotoren SuperNATURAL er svært anerkjent blant lærere og profesjonelle musikere, og den kombinerer sofistikerte sampling- og modelleringsteknologier som gir deg de komplekse nyansene fra et flygel under fingrene dine. Tonen endrer seg naturlig ut fra berøringen og dynamikken når du spiller, og gir både et solid grunnlag for læring, og rekkevidden til å ta musikken videre etter hvert som ferdighetene øker.

 

Ekte akustisk følelse.

F107s klaviatur og pedaler gjør opplevelsen av et akustisk flygel komplett, og kobler deg tett på lydmotorens uttrykksfulle kraft. Klaviaturet PHA-4 Standard med 88 tangenter, gir deg en ekte, vektet respons, komplett med det svake klikket fra mekanikken og det spesielle Ivory Feel-materialet på de hvite tangentene. Sustain-, soft- og sostenutopedaler er bygget inn i kabinettet, klar til å støtte mange ulike pedalteknikker etter hvert som repertoaret ditt vokser.

 

Moderne tilkobling.

Mobilenheter er en viktig del av hverdagslivet, og innebygget Bluetooth lyd- / MIDI-tilkobling gjør det enkelt å integrere dem i pianoverdenen din. Strøm musikk og undervisningsmateriale via F107s høyttalersystem og spill med, eller komponer dine egne mesterverk med MIDI musikkapper slik som GarageBand og andre. USB-porter er også tilgjengelige, for å koble til datamaskiner og flashlagringsenheter

 

Gå videre med Roland Piano-appen.

Roland Piano-appen tar F107-opplevelsen til et nytt nivå. Fjernstyr pianofunksjonene slik som lydvalg, metronominnstillinger og innspilling. Eller sett fart på framgangen din med øvingsfunksjoner som inkluderer en aktivitetslogg med målsettinger, "flash card"-spill, rytmeøvelser og et One Week Master-program som veileder deg gjennom innøving av ulike pianostykker.  Appen har også noter til F107s inkluderte sangbibliotek, i tillegg til muligheten for å legge til enda flere via Roland Cloud.

 

Tilleggsfordeler.

I tillegg til det kompakte og portable designet har F107 mange fordeler sammenlignet med et akustisk piano. Innebygget innspilling gjør at du kan følge med på framgangen din og dele musikken, mens Twin Piano-modusen gjør at du kan spille sammen med et familiemedlem, venn eller lærer. Volumkontroll er bare et knappetrykk unna, og du kan koble til to hodetelefonsett for å kunne spille når som helst uten å forstyrre andre. Og uten behov for stemming og jevnlig vedlikehold vil F107 alltid låte perfekt hver gang du skrur det på.

 

EAN
4957054519247
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*