Installasjon

Forsamlingshus må ha god infrastruktur. Våre Lyd/lys/bilde løsninger gjør det enkelt å arrangere noe. Kvalitet og enkelhet. Utstyret kan gjerne være svært krevende å installere, men når det er klart til bruk skal nærmest hvem som helst forstå hvordan det brukes uten nevneverdig opplæring.

Nye tekniske løsninger gjør at det kan være verd å oppgradere det man har hatt en stund.

I samarbeid med Telehuset Vennesla har vi levert 3 etasjer med lyd og bildeløsninger i SG Armaturens signalbygg på Kjerlingland!
Her har kunden gjort et fornuftig valg - alt utstyr i en integrert løsning med Crestron styring. Systemet har ideelt brukergrensesnitt og meget stor grad av fleksibilitet ved evt senere endring og oppgraderinger. Utstyr fra Crestron, Yamaha Pro audio, BSS, Crown, Philips og Acoustic Energy.
SGarmaturen.JPG

 

Ta kontakt med Rolf Gunnar 91684270 eller Trond Bakken på 90826180 - de har vært med på det meste, og ser raskt hva som er løsningen for din forsamling!

Vi gratulerer!
Vennesla kulturhus med spesialtilpasset skjult installasjon av projektorløsning. Full trådløs Crestron styring - solid prosjektor fra Epson - med bildeposisjonering og speilvending - gir flerbrukseffekt for denne flotte salen - arkitektonisk helt i verdensklasse! Installasjonen prosjektert og montert av Agder Lyd AS.

Kulturhusetkompr.jpg

Forside WEB JPG.jpg

Flere saler på Trimeriet er utstyrt med Crestron styring via Ipad betjeningsflate for lyd, lys og bilde. Røff stil - Enkelt i bruk!Trimeriet.jpg

 

I Tveit Kirke var behovet en funksjonell og diskre montasje av lyd og bilde. Det er fint når lerret opp/ned synkroniseres med prosjektor av/på.Tveitkompr.jpg