Gretsch Catalina Club Piano Black Shell set

Gretsch

Varenr.
GR803.049
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 10 999
Gretsch Catalina Club GR803.049 Shell set

Gretsch Catalina Club Series blander tradisjonelle konfigurasjoner og klassisk tone med slanke, moderne maskinvareinnovasjoner.
Catalina Club 4-delige konfigurasjoner er bygd rundt grunnlaget for den kjære 14-tommers dype bass trommelen som gir hver av disse oppsettene en varm og stramt vintage tone.
Catalina Clubs maskinvarekomponenter gir serien en karakteristisk "ny Gretsch" -flair som gir hyllest til selskapets rike tradisjon, mens infusjon av en spennende og progressiv personlighet. Catalina Club har en utrolig trommesvennlig følelse fra den runde "gassdåpe" bassdrummonteringsplaten og Mini GTS-monteringssystemet til de reduserte massemonteringsbrakettene og Gretsch T-Wing skruene og boltene.

De klassiske mahognyskjellene er fortsatt bygget med samme naturlige skallinnredning og 30-graders lagerkant som gjorde dem berømte. Bass-trommer inkluderer teleskopsporer og matchende trommelbommeløller. Toms og snare trommer har 1,6 mm tredobbelte flensede hoops og alle Catalina Club-trommer er utstyrt med Remo® trommelhoder.

NB: Kommer ikke med cymbaler og stativer

EAN
647139382111
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under, og vi vil komme tilbake
til til deg på din prisforespørsel.
*