Wise Advanced 1TB SSD

Varenr.
131611
Lager
Bestill for rask levering
Pris
kr 4 633
Wise Advanced 1TB SSD
Portable & Cinema USB 3.1 Gen 2 SSD fra Wise er designet for bruk med 4K-arbeidsflyt på lokasjon, og har en USB 3.1 Gen 2 Type-C-port, lesehastigheter opp til 550 MB/s og skrivehastigheter opp til 520 MB/s, noe som gjør det ideelt for raske overføringer av store 4K RAW-filer.
 
Den portable disken er plassert i et vanntett, støvsikkert, støtsikkert og røntgenbestandig skall, og den kommer med en "hotshoe" som er praktisk for fotografering på lokasjon.
Designet for 4K videoproduksjon

I motsetning til allmenndrevne solid state-stasjoner for personlige datamaskiner, er Wise Portable SSD-er spesielt designet for de utfordrende kravene fra videobransjen. Den er utviklet for ikke bare å være rask, men også stabil og kompatibel med et bredt spekter av 4K profesjonelle kameraer og eksterne skjermer. Wise Portable SSD-er er bygget for videoopptak med både ekstremt jevn datastrømming og rask opptakshastighet for 4K RAW.
 
Kapasitet
Den vedvarende skrivehastigheten på opptil 520 MB/s optimaliserer 4K-videoproduksjonene dine. Med en lesehastighet på opptil 550 MB/s, kan du raskt overføre store RAW-filer.
Holdbarhet
Wise Advanced Portable SSD-er er vanntette, støvsikre, støtsikre, røntgenbestandige og kan betjenes i temperaturer fra 0°C til 70°C.

Relaterte varer